بهینه سازی تصاویر قدیمی وردپرس با imagecompressor
اگر با سرویس imagecompressor.com کار کنید متوجه این موضوع میشوید که در این سرویس محدودیت آپلود تنها 20 تصویر برای بهینه سازی است. در این پست قصد داریم تصاویر قدیمی آپلود شده در سایت را با این ابزار بهینه سازی کنیم و مجدد در جای همان فایلها در سایت خود آپلود کنیم بدون اینکه هیچ تغییری در آدرس فایلها رخ دهد. در این آموزش با کمک زبان برنامه نویسی PHP میخواهیم کمک بگیریم.
بهینه سازی تصاویر قدیمی وردپرس با imagecompressor
برای انجام بهینه سازی کامل تصاویر قدیمی از افزونههای وردپرسی هم میتوانید استفاده کنید:
اما مزیت روش فعلی که قصد پیشنهاد آن را داریم بهینه سازی کامل و دقیق و یکپارچهی تصاویر قدیمی است که این راه حل کمی شاید در ابتدا معقول نبوده ولی نتایج خارق العادهای را برای شما به همراه دارد.
برای انجام بهینه سازی دستی تصاویر وردپرس مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد کنترل پنل هاست خود شوید.
- بعد از ورود به کنترل پنل هاست File Manager را باز کنید و به مسیر زیر بروید:
public_html->wp-content->uploads - بعد از ورود به مسیر بالا تمام محتوای درون این پوشه را زیپ کنید و آنرا دانلود کنید؛ یکی از مشکلات بزرگ و دردسرسازی که در اینجا ممکن است به وجود بیاید این است که اگر در پنل وردپرس خود و در تنظیمات آن گزینهی “پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن” را فعال کنید، ادامهی کار برای شما کمی پیچیده خواهد شد.
- بعد از دانلود فایلها تصاویر دریافت شده را روی کامپیوتر شخصی خود باز کنید و این فایل فشرده را از حالت فشرده شده خارج کنید.
- بعد از این کار سایت imagecompressor.com باز کنید و عکسهای خود را هر بار 20 تا از این موارد موجود در پوشهی خارج شده از فشرده را به این سایت بدهید و در آخر کلید DOWNLOAD ALL را بزنید.
- بعد از انجام اینکار برای تمام تصاویر سایت خود آنها را در پوشهی xampp خود در لوکال بریزید.
- فایلهای دریافت شده از سایت imagecompressor را از حالت فشرده خارج کنید و یک فایل پی اچ پی با نام index.php بسازید و کد زیر را داخل آن قرار دهید:
<?php if ($handle = opendir('out')) { while (false !== ($entry = readdir($handle))) { if ($entry != "." && $entry != "..") { $newname = str_replace("-min.png", ".png", $entry); $newname = str_replace("-min.jpg", ".jpg", $newname); rename("out/" . $entry, "out/" . $newname); } } closedir($handle); } if ($handle = opendir('out')) { while (false !== ($entry = readdir($handle))) { if ($entry != "." && $entry != "..") { @unlink("in/" . $entry); } } closedir($handle); } ?>
- در کد بالا دو پوشهی in و out در نظر گرفته شده است تا تصاویر ابتدایی سایت را داخل پوشهی in بریزید و تصاویر جدید را که فشرده سازی آنها انجام شده است داخل فایل out بریزید.
- در کد بالا دو بخش اصلی داریم بخش اول نام فایلهای فشرده شده است که سرویس imagecompressor در انتهای اسم آنها کلمهی min را اضافه میکند که با بخش اول کد این تغییر نام رفع میشود.
- در بخش دوم کد بررسی میشود که فایلهایی که فشرده شدهاند از فولدر in حذف شوند؛ این کار اجباری نیست ولی چون امکان زیاد بودن تصاویر است و نباید چیزی از قلم بیفتد روشی برای آزمایش این موضوع است.
- بعد از اتمام کار تمام عکسها را به صورت فایل zip در آورده و روی سرور سایت خود آپلود کنید و در محل قبلی قرار دهید.
پیشنهاد نویسنده: روشهای افزایش سرعت سایت وردپرسی را بخوانید…
روش بالا یک روش نیمه دستی است که اگر سرعت اینترنت خوب شود، سریع انجام خواهد شد؛ نتیجهی تمام کارهای بالا این است که شما فایلهای تصویری خود را کم حجم کردهاید و هم در فضای هاست شما و هم در سرعت سایت شما بهبود حاصل میشود. (برای وبسایت ابرشیوه بعد از انجام این کار 400 مگابایت از فضای هاست این وبسایت صرفه جویی به عمل آمد.)
تذکر: در انجام این کار مراقب فایلهای خود بمانید، زیرا در صورت از بین رفتن فایلها هیچگونه مسئولیت شامل حال سایت ما نمیشود.
اگر روشهای دیگری برای انجام اینکار مد نظر دارید در بخش نظرات به ما اعلام کنید.
ارسال پاسخ