معرفی RSS
RSS مخفف شدهی Really Simple Syndication و معنای آن تشکیل ارتباط ساده است، همچنین فرمت rss برای خروجی اطلاعات است. RSS فایلی است با فرمت خاص XML که آخرین مطالب وبلاگها، سایتهای خبری و … است. با بروز شدن سایت، فایل RSS آن هم به طور اتوماتیک و خودکار بروز میشود. برای مشاهده محتویات فایلهای RSS میتوان از برنامههای مخصوص و یا سایتهایی که امکان آن را دارند استفاده کرد.
معرفی RSS
معرفی ده سایت پرطرفدار RSS Reader
- Rojo: فیدخوانی بسیار جالب و کاربر پسند، ولی عملکرد محدود و ضعیفی دارد. اکثر مردم از آن خوششان میاد ولی از وقتی که شرکت SixApart (شرکت بلاگ نویسی) آن را خریداری کرد، پیشرفت آن متوقف شد. همچنین این فید خوان قابلیت پخش فایل چند رسانهای را ندارد.
- FeedDemon: در پیدا کردن مطلبهای جدید و نمایش عکسها عملکرد خوبی دارد ولی نقطه ضعف آن پخش نکردن فایلهای چند رسانهای است.
- Feed Lounge: خیلی سریع بین کاربران معروف شد. ولی وقتی همه سایتهایی که فید را به صورت رایگان میخوانند. لزومی نداشت که برای انجام دادن این کار ماهانه مبلغی را پرداخت. مطلبهای جدید را رهگیری و همچنین عکسها را خیلی خوب نمایش میدهد. ولی مشکلی که دارد این است که اجازه پخش فایلهای چند رسانهای را در داخل خودش نمیدهد.
- Newsgator Online: این سایت در عرضه فید خوانهای FeedDemon و NetNewsWire بسیار موفق بوده، همچنین یک فیدخوان رایگان در کارنامهاش دارد. همه این برنامهها باهم سازگار هستند و از طربق گوشی تلفن همراه هم قابل دسترسی است. با وجود داشتن ویژگیهای زیاد همچنان قادر به پخش فایلهای صوتی و ویدیویی نیست.
- NewsFire: برنامه فید خوان جذاب برای کامپیوترهای MAC. بسیار سریع است و میتواند فایلهای ویدیویی را داخل خودش پخش کند ولی قادر به پخش فایلهای صوتی نیست. همچنین خیلی انعطاف پذیر است که شما را مجبور خواهد کرد که خودتان را با آن هماهنگ کنید.
- NetNewsWire: اولین فرزند NewsGator است. همچنین این فیدخوان برای کامپیوترهای MAC است و خیلی سریع و انعطاف پذیر است. ولی نمیتواند فایلهای چند رسانهای را پخش کند.
- Google Reader: گوگل نسبت به رقبای خود در این زمینه بهترین عملکرد را دارد. فیدخوانی جدیدی نسبت به بقیه فیدخوانها که توانسته اکثر کاربران را به خودش جذب کند. علت موفق بودن آن داشتن سرعت بالا، سادگی محیط کاربری است. این فیدخوان از ویدیوهای YouTube پشتیبانی میکند و میتواند آنها را پخش کند ولی فیدهایی که فرمت فلش دارند را نمیتواند پخش کند. این فیدخوان برنامه پخش فایلهای صوتی دارد که میتواند فیدهای صوتی را نیز پخش کند.
- RSSOwl: این فیدخوان همه امکاناتی که میخواهید را به صورت رایگان دارد. ولی کار با آن کمی مشکل است طوری که برای عمل سادهای مجبور به زدن چند کلید هستید.
- BlogBridge: ظاهر خیلی خوبی دارد ولی کار کردن با آن سخت است و از فایلهای چند رسانههای پشتیبانی نمیکند.
- Bloglines: این فیدخوان با اینکه ظاهر سادهای دارد، قوی و انعطاف پذیر است. سالها این فید خوان بین کاربران محبوب بود و به تازگی امکان پخش فایلهای ویدیویی فرمت فلش به آن اضافه شده ولی از همه فرمتهای ویدیویی پشتیبانی نمیکند.
مزایای RSS
ار اس اس امکانی به شما میدهد که بدون مشاهده روزانه سایتهایی که مورد علاقه شماست، از بروزرسانی و محتوای آنها مطلع بشید.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
ارسال پاسخ