من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب

دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب
دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب

دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب

همان‌طور که می‌دانید برنامه نویسی شامل کدهایی است که توسط برنامه نویسان نوشته می‌شود برای نوشتن این کد‌ها لازم است هم مهارت بالایی و هم وقت و تمرکز بالایی داشت که اگر این چنین نشود، هم کد نوشتن برایشان سخت می‌شود هم برنامه‌ای که نوشتن پر از خطاهایی می‌شود که نمی‌توانند آن‌ها اصلاح نمایند. در کل برنامه نویسی کاری سخت و خشکی است که اگر به کار کردن آن عادت ندارید یا علاقه ندارید پیشنهاد می‌کنیم هرگز سمت آن نروید چون به مشکل زیادی برخواهید خورد. برنامه نویسی شامل یک سری دستورات است که برنامه نویسان با یادگیری و کسب مهارت و آموزش دیدن در کلاس‌های آنلاین و یا حضوری آن‌ها را فرا گرفته و با تمرین و تکرار و انجام دادن پروژه‌های کوچک شروع به نوشتن کدنویسی می‌کنند و هرچه پیش می‌روند پروژه‌های بزرگ‌تری را گرفته و کدنویسی می‌کنند و یا در شرکت‌هایی که نیاز به یک برنامه نویس که کار‌های سایت و خطاهای موجود در سازمان را حل نمایند استخدام و کار می‌کنند در دنیای برنامه نویسی این افراد می‌توانند به هر صورت که خود علاقه دارند کار کنند زیرا تنوع در این شغل نسبت به مشاغل دیگر بالا‌تر است.

 

دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب

از دیگر باور‌های غلط نسبت به برنامه نویس شدن می‌توان موارد زیر را نام برد از جمله:

  • سن برنامه نویس شدن جوانی است.
  • سال‌های زیادی باید آموزش ببینید تا بتوانید یک زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.
  • سال‌ها طول می‌کشد تا بتوانید از برنامه نویسی کسب درآمد کنید.
  • ساعت‌های طولانی را باید برای انجام آن صرف کنید.
  • برنامه نویسی و کدنویسی برای خانم‌ها مناسب نیست.
  • برنامه نویسی و آموزش آن را فقط باید در دانشگاه‌ها آموخت.
  • هوش بالا در سطح بین‌الملل می‌خواهد.
  • برای یادگیری کد‌ها و درس خواندن پیر هستید.

این‌ها همه باور‌های غلطی هستند که در اجتماع رواج پیدا کرده و باعث شده افراد علاقه‌مند را برای روی آوردن به این شغل سلب کند.

 

چند ویژگی که باعث می‌شود شما برنامه نویس خوب نشوید

یک سری ویژگی‌ها و خصوصیات فردی وجود دارد که باعث می‌شود افراد در این شغل و کدنویسی پیشرفت نکنند مثلا اگر فردی در حل کردن معادلات ریاضی ضعیف است و کاری در جهت یادگیری و بهتر شدن درآن نکند، قطعا نمی‌تواند در زمینه‌ی حل معادلات ریاضی پیشرفتی کند این موضوع در نوشتن کدنویسی و برنامه نویس شدن هم صدق می‌کند، اگر این ویژگی‌ها را ندارید هیجچ وقت اقدام نکنید:

  • مستقل نبودن در یادگیری و حل مسائل: یکسری افراد توانایی این را که بخواهند به صورت خود مختار مشکلات و عیب‌ها را حل کنند ندارند و می‌ترسند از اینکه نتوانند آن را حل نمایند و وقتی در کدهایشان به مشکلی بر می‌خورند ترجیح می‌دهند به جای اینکه خود دنبال راه حل گشته و آن مشکل را حل کنند سعی می‌کنند از یک برنامه نویس دیگر کمک گرفته تا این مشکلات را برای آن حل نماید باید این را در نظر بگیرید که همیشه کسی وجود ندارد برای شما که همه چیز را به طور کامل برای شما انجام داده و آن را برایتان توضیح دهد وقتی می‌خواهید یک برنامه نویس شوید باید بتوانید از همه جوانب روی خود متکی شوید.
  • عمل کردن را به فک کردن ترجیح دهید: خیلی از برنامه نویسان ترجیح می‌دهند بدون اینکه فکر کنند کاری را که باید انجام بدهند را با تجربه‌ای که از قبل بدست آورده‌اند پیش ببرند و دنبال ایده‌های جدید‌تر نمی‌گردند که خیلی از آن کدها حتی استاندارد و تمیز نیست و هیچ فکری پشت این کد‌ها نیست که با درست نمودن این کدها هزینه نگه داری و بهبود به اختلال بر می‌خورد که اگر از این دسته از برنامه نویس‌ها باید بهتان بگوئیم بازار کار این نوع برنامه نویسی بسیار کم است.
  • اگربه اندازه ی کافی کنجکاو نیستید: دنیای کدنویسی و برنامه ساختن وابسته به تکنولوژی است و هرچه پیش می‌رود تغییر می‌کند و عوض می‌شود برای نوشتن کدنویسی باید دنبال آن بروید هر روز خود را با این تکنولوژی بسنجید و یاد بگیرید. علاقه به کدنویسی یکی از شرط‌های موفقیت در این زمینه است؛ زیرا اگر به چیزی علاقه‌مند شوید، همیشه نسبت به آن پیگیر و کنجکاو هستید و سعی دارید هر روز چیزی بهتر از آن کسب کنید اگر علاقه‌ای ندارید طبیعتا کنجکاوی هم به وجود نمی‌آید و در دنیای تکنولوژی که همه در تکاپوی یادگیری مهارت و بهتر کردن آن هستند شما نمی‌توانید موفق شوید.
  • نمی‌توانید بطور مستقل مشکلات را حل نمایید: برنامه نویسی و نوشتن کد متکی به آن است که خودتان یاد بگیرید تا مشکلات و عیب‌ها در نوشتن کد یا هر چیز دیگری را خود حل نمایید به دلیل اینکه برنامه نویسان باید مستقل و متکی به خودشان شوند و مشکلات خود را خودشان رفع نمایند که منتظر و محتاج اشخاصی نشوند تا به جای خودشان این کار را انجام دهند.
  • در یادگیری بی حوصله هستید: اگر شما شخصی هستید که دوست دارید یک شبه و بدون تمرین کردن بتوانید برنامه نویس مهاری شوید باید بگویم این کار امکان ندارد و عملی نمی‌شود زیرا که نوشتن کد و برنامه نویس شدن نیازمند تلاش و تمرین در این زمینه است و باید مهارت لازم برای آن را کسب نمایید و روزانه باید تکنیک‌های جدید را یاد گرفته و به معلومات خود اضافه کنید.

 

علت برنامه نویس شدن

شرایط هر برنامه نویس به طبع با دیگری فرق می‌کند و هرکدام یک سبک و یا زبان را برای ادامه دادن و پیشرفت در این زمینه انتخاب می‌کنند علاقه‌مندان با کمی وقت گذاشتن و مطالعه و تحقیق می‌تواند راه و علاقه‌ی خود را پیدا کرده و آن را پیش بگیرند شما در ابتدای کار باید بدانید چرا می‌خواهید برنامه نویس شوید و هدف خود را برای آینده تعیین کنید. دلایلی مرسومی که افراد را ترغیب به یادگیری برنامه نویسی می‌کند شامل گزینه‌های زیر است:

  • پیدا کردن کار و استخدام شدن: بیش‌ترین دلیلی که افراد به این کار روی می‌آورند این است که تخصصی را یاد بگیرند تا بتوانند به واسطه‌ای آن شغلی پیدا کنند که اگر هدفتان این است کاملا درست و اصولی است؛ اما باید این را بدانید برای اینکه بخواهید جایی استخدام شوید توسط برنامه نویسی باید آن را بصورت اصولی کار کرده و وقت بگذارید تا آن را یاد بگیرید.
  • برای تفریح و سرگرمی: دلیل دیگری که افراد را علاقمند به کدنویسی می‌کند این است که کدنویسی را یک نوع سرگرمی می‌دانند و می‌خواهند با یادگیری و انجام آن اوقات خود را سپری کنند اگر شما هم از این دسته از افراد هستید که می‌خواهید کدنویسی را فقط برای سرگرمی انجام دهید لازم نیست همانند دیگر افراد که به صورت اصولی و با تمرین زیاد آن را پیش گرفتند پیشروی کنید کافیست از منبع‌های آموزشی کوتاه و کاربردی که وجود دارد استفاده کرده و یک پروژه کوچکی را برای خود بسازید.
  • ثروتمند شوید: یکی دیگر از دلایلی که افراد می‌خواهند برنامه نویس شوند و برنامه نویسی را انجام بدهند این است که می‌خواهند یک شبه ثروتمند شوند آن‌ها این تصور را دارند که با استفاده از برنامه نویسی می‌توان بصورت اسان و سریع به درآمد رسید و ثروتمند شد در صورتی که با گفته‌هایی که در بالا ذکر شد این طور به نظر نمی‌رسد.
  • هکر شدن: یکی از مهم‌ترین دلایل افراد به برنامه نویسی این است که افراد می‌خواهند هکر شوند اگر شما جز این دسته افراد هستید باید این راه هم بدانید قبل از این که بخواهید یک هکر حرفه‌ای شوید باید بتوانید یک برنامه نویس حرفه‌ای شوید زیرا بیش‌تر افرادی که می‌خواهند هکر شوند نه اطلاعاتی درباره کدنویسی دارند نه علاقه‌ای و فقط با یک سری تفکر که از قبل نسبت به هکر شدن داشته‌اند می‌خواهند این کار را دنبال نمایند.
  • راه اندازی کسب و کار: افرادی هم هستند که می‌خواهند توسط نوشتن کد یک سایت و یا اپلیکیشنی ساخته و با آن یک استارت آپی را راه‌اندازی کنند و حتی یکسری از این اشخاص حتی زمینه‌ای از برنامه نویسی یا علاقه‌ای هم ندارند که اگر شما از این دسته افراد هستید پیشنهاد می‌کنیم یک تیم برنامه نویس خوب را پیدا کرده تا این کار را به بهترین نحو برای شما انجام دهند.
  • پروژه دانشگاه: این دلیل برای افرادی است که رشته‌ی دانشگاهیشان نیازمند ساخت و تولید سایت یا اپلیکیشنی با برنامه نویسی است که بخاطر انجام آن به یادگیری آن روی می‌آورند برای ساخت آن‌ها ممکن است با خطاهای زیادی رو به رو شوید پس این امکان وجود ندارد که بتوانید یک شبه این مهارت را یاد گرفته و آن را انجام دهید.

در کل قبل از این که بخواهید شروع به برنامه نویسی کنید و آن را انجام دهید همه‌ی جوانب آن را بسنجید و فکر کنید تا در حین انجام آن پشیمان نشوید چون لازمه‌ی برنامه نویسی کردن‌ و برنامه نویس شدن داشتن حوصله و وقت و یادگیری است و اگر این را می‌دانید که نمی‌توانید هر روز اطلاعات خود را بروز کنید و یا حوصله و علاقه‌ی کدنویسی را ندارید بهتر است از ابتدای کار به انجام آن منصرف شوید قبل از انجام کار و شروع کردن به یادگیری از خود بپرسید چرا می‌خواهید برنامه نویسی کنید و متناسب به جوابی که به سوال خود دادید تصمیم قطعی را بگیرید.

 

ویژگی‌های یک برنامه نویس حرفه‌ای و خوب

لازم نیست برای برنامه نویس شدن حتما کلاس‌های حضوری بروید شما امروزه حتی می‌توانید با کلاس‌های آنلاینی که افراد توانمند در این زمینه می‌گذارند شرکت کرده و آموزش‌های لازم را در جهت یاد گیری و بهتر شدن فرا گیرید. برای پیشرفت کردن در این حوزه میتوانید وبلاگ‌ها و مقالات‌هایی که به آخرین و جدید‌ترین فناوری‌ها مرتبط است دسترسی پیدا کرده و آن را یاد بگیرید و یا در کنفرانس‌های مربوطه شرکت کنید. از ویژگی‌‌های برنامه نویس خوب می‌توان به گفته‌های زیر اشاره نمود که شامل:

  • مهارت ارتباطی خوب: یک برنامه نویسی که مهارت بالایی دارد می‌تواند مشکلات خود را درک کند و به حل آن اقدام کند او مشکلات خود را دسته بندی و بخش بندی می‌کند تا بتواند برای حل آن بهترین کار را انجام نماید هم‌چنین یک برنامه نویس خوب می‌داند فن بیان و روابط اجتماعی و تسلط داشتن به چند زبان می‌تواند آن را نسبت به دیگر برنامه نویسان متمایز کند.
  • مهارت یادگیری سریع: این برنامه نویسان خود آموز هستن و دراین زمینه بهترین هستند؛ زیرا همیشه دنبال یادگیری اطلاعات و فناوری‌های جدید هستند، همیشه به دنبال منابع عالی برای سوالات و ابهامات خود هستند و در تلاش هستن تا خطا‌ها یا سوالات خود را خودشان به طور مستقل حل نمایند.
  • توانایی کار تیمی: یکی از بهترین ویژگی‌های مهم برنامه نویسان عالی این است که بتوانند کار تیمی را انجام دهند و در آن به مشکل برنخورند آن‌ها می‌توانند با کار کردن گروهی توانایی خود را چندین برابر بیشتر از دیگر برنامه نویسانی کنند که به صورت فردی مشغول برنامه نویسی هستند. به طور کلی برای یک برنامه نویس عالی شدن باید تجربه‌های زیادی کسب کنید و با افراد زیادی نشست و برخاست کنید.

 

وظایف برنامه نویس

  • نوشتن برنامه نویسی به زبان‌های مخالف.
  • تست و اشکال زدایی.
  • تهیه گزارش از عملکرد سیستم.
  • همکاری با طراحان و گرافیست‌ها.
  • بروز کردن و بررسی مستمر برای ارتقا.

 

پیشنهاد نویسنده: برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم؟!

 

حالا چرا برنامه نویسان دوست دارند شب‌ها کار کنند؟

اگر از برنامه نویسان این سوال را بپرسید که دوست دارید چه زمانی کد بزنی؟ بسیاری از آن‌ها این را به شما می‌گویند که شب‌ها برای کدنویسی اقدام می‌کنند دلیل کار بعضی از این افراد این است که آن‌ها برای شغل دوم کدنویسی را انتخاب کرده‌اند و در روز مشغول کار دیگری هستند و مجبور هستند شب‌ها به کدنویسی بپردازند. یکسری از افراد به این معتقد هستند که وقتی در شب کار می‌کنند آرامش بیش‌تری دارد و می‌توانند با تمرکز بهتری آن را انجام دهند حال می‌خواهیم این دلیل را بررسی کنیم که چرا برنامه نویسان ساعات خاصی را برای نوشتن انتخاب می‌کنند.

  • کاملا ساکت و آرام: برای نوشتن کدنویسی همه افراد نیازمند تمرکز بالا هستند تا بتوانند کاری را که می‌خواهند انجام دهند را بدون مشکل و خطا پیش ببرند برای همین مکانی را انتخاب می‌کنند که فاقد هر گونه سر و صدا است.
  • عدم وجود دخالت کننده: وقتی در شب کار می‌کنید معمولا عاملی که به اختلال در کدنویسیتان وارد می‌کند کمتر است به همین دلیل معمولا برنامه نویسان شب را به کدنویسی اختصاص می‌دهند تا بتوانند تنها شوند تا وقفه‌ای در کدهایی که می‌نویسند وارد نشود.
  • مغز در شب بهتر کار می‌کند:  محققان به این موضوع پی بردند که افراد در طول روز دغدغه و مشکلات زیادی را سپری می‌کنند در نتیجه نمی‌توانند تمرکز خود را در کدنویسی بالا ببرند به همین دلیل شب را برای کدنویسی اختصاص داده‌اند که وقتی هرچربه اخر شب نزدیک می‌شویم مغز ما به دلیل خستگی بالا فقط قادر به انجام یک کار است، برای همین فقط می‌تواند روی برنامه نویسی تمرکز کند.
  • داشتن حدافل ارتباط با دیگران: وقتی در یک شرکت و یا در مکانی که افراد زیادی در رفت و آمد هستند کار می‌کنید نمی‌توانید بدون وقفه مشغول کدنویسی شوید و تمرکز خود را از دست می‌دهید به همین دلیل شب این امکان را به وجود می‌آورد بدون اینکه کسی مزاحم شما شود مشغول کدنویسی شوید.
  • جوامع برنامه نویسان: برنامه نویسانی هم هستند که در خانه کار می‌کنند و یکسری هستند که روی پروژه‌های اوپن سورس کار می‌کنند که هر کدام عملکرد و ارتباط متفاوتی را دارا هستند؛ برای مثال بسیاری از برنامه نویسان با دیگر برنامه نویسان در کشور‌های مختلف ارتباط برقرار می‌کنند که به دلیل اختلاف زمانی موجود میان مکان‌های برنامه نویسان آن‌ها اغلب نیاز دارند که شب با آن‌ها ارتباط بگیرند.
  • داشتن منبع بیش‌تر در شب:  این مخصوص افرادی بود که در گذشته مشغول برنامه نویسی بودند زیرا در گذشته سرور‌هایی که در دسترس داشتند بسیار کند کار می‌کردند و به اندازه کافی قدرت این را نداشتند که همزمان همه‌ی افراد از آن استفاده نمایند برای همین برنامه نویسان شب را برای کدنویسی اختصاص می‌دادند تا سرور کم‌تری مشغول به کار شود که بتوانند از منابع موجود استفاده نمایند.

 

چرا نباید برنامه نویسی را در شب انجام دهیم

یک سری از محققین بر این باورند که برنامه نویسی در شب باعث اختلال در خواب و کمبود آن باعث ایجاد مشکل بر بدن انسان می‌شود.

  • اختلال در یادگیری: به طور معمول شب برای استراحت جسمی و مغزی انسان است که اگر هم در روز و هم در شب بخواهیم برای یادگیری و کار کردن بیدار بمانیم قطعا نه تنها چیزی به آموخته‌هایمان اضافه نمی‌شود بلکه نمی‌توانیم حافظه‌ای فعال و تمرکزمان را حفظ کنیم.
  • عدم توانایی در کنترل استرس: اگر به بدنمان این اجازه را ندهیم که استراحت کند مسلما ذهن‌مان آن فدر خسته و ضعیف می‌شود که نمی‌تواند موقعیت‌های تنش‌زا و پر استرس را کنترل کند و همین عامل به تنهایی باعث بیماری زیادی در بدن انسان می‌شود پس حتی اگر می‌خواهید شب‌ها را به کدنویسی اختصاص دهید باید حتما خواب کافی برای خود در نظر گرفته و آن را تنظیم کنید.
  • اختلال در سلامت جسم: یکی از مهم‌ترین دلایل خوابیدن این است که خستگی جسمی رفع شود و با رفع نکردن آن اختلال و مشکل و بیماری جسمی رخ می‌دهد بی خوابی عمر را کاهش می‌دهد و آنتی بادی در بدن کمتر تولید می‌شود به این معنی است که سیستم دفاعی بدن ضعیف شده و بدن همیشه احساس بیماری می‌کند. پس حتی اگر می‌خواهید شب را اختصاص دهید همه جوانب خوب و بد را در نظر بگیرید تا بتوانید به بهترین نحو کدنویسی خود را ادامه داده تا یکی از برنامه نویسان عالی شوید.

 

 

نظرات خود را نسبت به مقاله‌ی دلیل علاقه برنامه نویسان به کار در شب بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]