گزارش دومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی
ایستگاه دوم اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی هم به پایان رسید؛ این اجلاس در روز ۱۲ام مرداد ماه سال ۱۳۹۶ در مرکز همایشهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به بهترین شکل به پایان رسید. به عنوان یکی از شرکت کنندگان گزارشی کوتاه از نقل شخصی خود آماده کرده و برای شما به اشتراک میگذارم.
دومین اجلاس توسیعه دهندگان وب فارسی
ساعت ۸:۳۰ صبح روز ۱۲ام مرداد سال ۱۳۹۶ است؛ همهی توسعه دهندگانی که به شغل خود ارزش قائل هستند در این رویداد ثبت نام و به نوبت در حال آمدن به مرکز همایش هستند. ما هم به همراه تعدادی از دوستان خود به مرکز همایش که واقع در خیابان شریعتی تهران است رسیدیم.
بله اینجا همان محل برگزاری دومین اجلاس توسعه دهندگان وب فارسی است. (تالار شهید قندی واقع در مجموعهی بزرگ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
بعد از ورود به مرکز همایش به کانتر خوش آمد همایش رفته و بستهی فرهنگی و کارت جلسه را دریافت کردیم. در این بسته کتابی فوقالعاده نفیس با عنوان “یک یا دوهزار و یک” اثر “مهندس مهدی رودکی” که بسیار برای همه ارزشمند است قرار دارد.
به همراه تمام دوستانی که در این اجلاس شرکت کردند صبحانهی فوق العاده رویداد را نوش جان کردیم. (اولین رویدادی که صبحانه حلیم داشت.)
حالا وارد سالن همایش شدیم و با منظرهی زیر منتظر شروع اجلاس شدیم.
به ترتیب سخرانان وارد جایگاه ارائه میشدند و سخنرانی میکردند؛ فهرست سخنرانانی که در این اجلاس ارائه داشتند به ترتیب به شرح زیر است:
- آرش میلانی: جناب میلانی به عنوان اولین ارائه یک اسلاید فوق العاده شیک طراحی شده را با موضوع “خوشحال سازی” داشتند و به ارائهی آن پرداختند بحث جالبی برای بنده بود.
- فرزاد برنا: دومین ارائه مربوط به آقای مهندس فرزاد برنا با موضوع “امنیت نرمافزار” بحث شد؛ این بحث کاملا کاربردی و فوق العاده بود ولی اسلاید آقای برنا امکان افزایش کیفیت بیشتر را داشت.
- احمدرضا نخجوانی: سومین ارائه، ارائهی فوق العاده کامل جناب نخجوانی مدیر عامل شرکت شاتل بود. این ارائه هیچ چیز کم نداشت چه از لحاظ ادای ارائه و اسلایدها. ارائهی جناب نخجوانی دربارهی “توصیههایی برای تقویت کارآفرینی” بود که تمام شرکت کنندگان را به حیرت آورد.
- حامد بیدی: این ارائه بعد از تنفس اول اجلاس بود و انرژیها با توجه به پذیرایی فوق العادهی مراسم شارژ شده بود. جناب دکتر بیدی به روی جایگاه ارائه آمد و ارائهی خود را با موضوع “کاربر پژوهی در تجربه طراحی کاربری” انجام داد؛ واقعا حیرت زده شدیم وقتی بحثهای بسیار کاربردی ایشون رو در کنار تجربیات ارزشمندشون دریافت کردیم.
- آیدین نامدار: آقای اسلاید مراسم؛ برای بنده آقای نامدار سرمشق ارائههای دانشگاهی شدند. بگذریم؛ بحث آقای نامدار با موضوع “آسیب شناسی تعامل جامعه وب” بود که درد مشترک تمامی طراحان وب از مرحلهی دریافت پروژه تا تحویل را ذکر کردند.
- علی عاج: سخنرانی فوق العاده قدرتمند اما اسلاید فوق العاده ضعیف؛ موضوع این ارائه دربارهی “جهانی شدن دنیای وب فارسی” بود.
- بهروز کمالیان: افتخار ایرانیان و مدیر گروه امنیتی آشنایانه که با موضوع امنیتی خود بحث اجلاس را به سمتو سویی دیگر بردند که برای بسیاری از صاحبان کسب و کار بسیار مناسب بود.
- علیرضا رنجبر: موضوع ارائهی آقای علیرضا رنجبر “گیمیفیکیشن” بود که بحث بسیار مهم این روزهای وب است.
- زوبین نعمتی: از زوبین نعمتی با ارائهی مناسبشون تشکر میکنیم و فقط کمی در اسلایدها بهتر بود مناسبتر عمل میشد.
- هنگامه عسگری: تنها ارائه دهندهی خانم این اجلاس بودند و با موضوعهای حقوقی در جامعهی وب گفتگو کردند.
- رضا قربانی: تنها ارائه دهندهی موضوع “فین تک” بودند. اسلایدهای این ارائه بسیار خلاقانه بودند.
- سجاد بهجتی: آقای بهجتی هم دربارهی “بازیافت محتوا” ارائه دادند. تشکر ویژهای که از ایشون داریم این است که واژههایی که قابل ترجمه نبود رو به شکل انگلیسی در ارائه ذکر میکردند و از ترجمههای ابتدایی جلوگیری کردند.
- شروین مشایخ: اختتامیه ارائههای این اجلاس با شروین مشایخ بود که تجربههای پربار این شخص در تمامی رویداد ها به تمامی شرکت کنندگان درسهای بسیاری داده است.
خب این بود توضیح کوتاهی دربارهی سخنرانان اجلاس؛
اما در آخر باید تشکر ویژهای از تمامی برگزارکنندگان این اجلاس به ویژه آقای حمیدرضا همتی کنیم؛ در کنار تمام خوبیهای این اجلاس گواهی حضورها برای شرکت کنندگان بهترین هدیهی این اجلاس بود و هیچ نقدی از اجلاس نمیتوان کرد جز اینکه کیفیت ارائه ها و اسلایدهای ارائه ها بالاتر برود.
با تشکر از همراهی شما عزیزان.
سلام خیلی ممنون از این مطلب
لطف دارید خواهش میکنم