من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

سیستم عامل Suse Linux

سیستم عامل Suse Linux
سیستم عامل Suse Linux

سیستم عامل Suse Linux

یک نوع سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که شرکتی به نام Suse طراحی و تولید آن را شروع کرد که از این سیستم عامل بیش‌تر در ابر رایانه‌ها، کامپیوتر‌های بزرگ و برخی از افراد روی سیستم‌های رومیزی هم نصب و آموزش کرده‌اند این سیستم عامل در ابتدا نسخه آزمایشی به بیرون عرضه داد که بعد از گذشت 3 الی 4 سال نسخه اورجینال و اصلی آن را عرضه کردند که این سیستم عامل بیش‌تر در حوزه جامعه محور فعالیت می‌کند و این سیستم عامل غیر تجاری است بخاطر قابلیت‌ها و تغییر ارتقایی که  دارند متن باز است و تست‌های بسیار زیادی روی آن صورت گرفت و نسخه‌های فرعی آن سیستم عامل بر خلاف بعضی از سیستم عامل‌ها ماهانه یا هر چند ماه یک بار به بازار عرضه نمی‌شود و بیش‌تر اوقات چیزی حدود 18 ماه طول می‌کشید تا بتوانند نسخه جدید را به بازار عرضه کنند.

 

سیستم عامل Suse Linux

برنامه نویسان برای ابر رایانه‌ها و سیستم‌های بزرگ که در آن‌ها از هوش مصنوعی استفاده می‌شود از این نوع سیستم عامل استفاده می‌کنند و بزرگترین شرکتی که از این سیستم عامل برای ابر سیستم‌های خود استفاده می‌کند شرکت تایتن نام دارد این سیستم عامل به دلیل متن باز بودنش بیش‌تر مورد استقبال توسعه دهندگان و توزیع کنندگان نرم‌افزار‌ها و سیستم عامل‌ها قرار گرفته است که می‌تواند روی دسکتاپ شما یک محیط جذاب و به قول معروف چشم نواز را ایجاد کند. سرورهایی که از این سیستم پشتیبانی می‌کنند دارای ویژگی‌هایی خیلی متفاوت و بی نظیری هستند که اولین نسخه بتای این سیستم عامل که ارائه و به بازار عرضه شد پس از مدتی تحت عنوان Open Suse Lape در دسترس کاربران قرار گرفت که در این سیستم عامل از یک سری کدنویسی‌ها که معروف به کد غلتان هستند طراحی شدند که برنامه‌های زیادی با این سیستم عامل همکاری می‌کنند مثل Snapper ،Machinery و غیره را نام برد که شرکت اپن وسوسه به مبلغی حدود 210 میلیون دلار این سیستم عامل را طراحی و تولید کردند.

 

تاریخچه اپن سوسه

اوایلی که این سیستم عامل طراحی و تولید شده بود بیش‌تر روی نسخه‌های شخصی فعالیت می‌کرد تا بتوانند آن‌ها را به خوبی ارتقا دهند و به گونه‌ای پیشرفت کرده بودند در این زمینه که باعث شده بود یک نسخه حرفه ای را استوار و مقاوم سازند اما در ابتدا این برنامه فقط زمانی اجرا می‌شد که همراه آن شما کدهای منبع هم بود در غیر این صورت پاسخگو نبود که حتی برنامه نویسان این سیستم عامل زمینه ای را فراهم کرده بودند که خریداران این سیستم عامل‌ها بتوانند هزینه نرم‌افزار را در همان فروشگاه‌ها پرداخت کنند. این سیستم عامل در سال 2003 فعالیت خودش را شروع کرد که در ابتدا یک نسخه معمولی به بازار را عرضه کرد اما پس از مدتی نسخه ای که همراه با Dvd Iso Image بود و بدون هر گونه پشتیبانی کردن روی اینترنت آمد و شروع به کار کرد که در سال 2015 این شرکت توانسته است دو نسخه از این نرم‌افزار را به بیرون عرضه کند که اولین مدل آن بیش‌تر محافظه کارانه عمل می‌کرد و مبتنی بر SLE بود اما مدل دیگر آن که خیلی معروف و مورد توجه قرار گرفته بود روی یکپارچه سازی آخرین بسته‌هایی که تولید می‌شدند کار می‌کرد هم‌چنین این سیستم عامل دارای برنامه ای به نام Yast است که تمام برنامه‌های نیاز به کار کردن با آن است را پشتیبانی می‌کند از جمله بخش‌هایی از درایوها‌، دیسک‌های موجود و یا به طور مثال سامانه‌های راه اندازی را نصب و مدیریت می‌کند.

 

مزایایی سیستم عامل سوسه

  • مهم‌ترین ویژگی که دارند در این است که از نصب خطی بهره مند هستند یعنی برای کاربران این امکان را فراهم می‌کند که تنها نسخه‌ای که مورد نیازشان است را خریداری کنند و نیازی به بروز رسانی هر ماهه نشود.
  • به راحتی حتی بدون نیاز به کارت شبکه می‌توان این سیستم عامل را نصب کرد.
  • امکان بروز رسانی آنلاین سیستم عامل و یا نرم‌افزار‌ها وجود دارد.
  • یکپارچه سازی درایو‌ها.
  • اضافه شدن ماژول‌های Yast در نسخه‌های جدید که بطور مثال از ماژول بلوتوث پشتیبانی می‌کند که هم چنین این برنامه به تنهایی می‌تواند تمام نرم‌افزارها را کنترل کند.
  • قابلیت نصب شدن روی هارد دیسک‌ها و FTP‌ها.
  • به صورت خورده فروشی هم این سیستم عامل را می‌توان خریداری کرد که بقیه سیستم عامل‌ها این ویژگی را ندارند که همراه آن یک سی دی آموزشی وجود دارد که می‌توانید از طریق آن با نحوه نصب و یادگیری آن آشنا شوید.
  • پشتیبانی از معماری‌های X86 و X84.

 

معایب سیستم عامل سوسه

  • سرعت این سیستم عامل برخلاف بقیه سیستم عامل‌های موجود بسیار بسیار پایین است که برخی از کاربران به دلیل همین سرعت پایین بودنش از آن استفاده نمی‌کنند چون برخی کارها نیاز به پردازشی با سرعت بالا دارند که این سیستم عامل از آن بی بهره است.
  • از کارایی بسیار پایینی هم برخوردار است که هر کاری را نمی‌توان با آن انجام داد و بیش‌تر در همان زمینه‌ای که طراحی شده می‌توان روی آن فعالیت کرد و یا نرم‌افزار‌هایی که قابلیت پشتیبانی در این سیستم عامل را دارند می‌توان استفاده کرد.

 

هدف از ایجاد سیستم عامل سوسه

  1. مهم ترین هدفی که شرکت NULL داشت و دست به تولید این سیستم عامل پرداخت این بود که در ابتدا همه افراد به توانند به صورت کاملاَ رایگان و به دور از هر گونه محدودیتی آزادانه این سیستم عامل را دانلود و نصب کنند.
  2. این که در بین مردم رواج پیدا کند و مورد معرفی قرار گیرد که باعث پیشرفت آن شود و کم کم تبدیل به پر کارآمد‌ترین سیستم عامل شناخته شود که کاربران بتوانند از آن هم در دسکتاپ‌ها و سرورهای خود استفاده کامل را کنند.
  3. جذاب و مهیج بودن آن در بین بقیه سیستم عامل‌ها و این که ظاهری بسیار ساده و کاربر پسند دارد و مناسب برای همه گروه‌های کاری در سراسر جهان است.

 

تجربیات کار خود را با این توزیع محبوب لینوکس در بخش نظرات برای ما بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]