من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

طلسم رمزارز در ایران شکست

طلسم رمزارز در ایران شکست
طلسم رمزارز در ایران شکست

طلسم رمزارز در ایران شکست

مسیر بازار رمزارزها در ایران تا به امروز پیچ و خم زیادی داشت. رمزارز یا کریپتوکارنسی یک مسئله جهانی است و این روزها مورد توجه افرادی زیادی در جهان و کشور ما قرار گرفته است. به دلیل جذابیتی که دنیای کریپتوکارنسی دارد، بعضی از افراد ممکن است اینگونه تصور کنند که قانون گذاری برای آن جالب و منطقی به نظر نمی‌رسد و چه بسا این قانون گذاری‌ها باعث افزایش فعالیت‌های زیرزمینی یا غیرقانونی شود. اما عده‌ای دیگر از طرفی معتقدند که با این حال، نمی‌توان بر کلاهبرداری‌های انجام شده در این فضا چشم بست. بعضی از افراد قربانی کلاهبرداری در حوزه ارز دیجیتال شده‌اند و همین امر سبب شده که این فضای بدون نظارت، زمینه را برای ورود قانون و قانون گذاری فراهم کند.

 

طلسم رمزارز در ایران شکست

ارزهای دیجیتال در ایران قانونی شدند

ساعاتی پیش خبرگزاری مهر تصویری از نوشته علیرضا پیمان پاک رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران منتشر کرد و درمورد آن نوشت که اولین واردات رسمی با رمزارز به ارزش ده میلیون دلار در این هفته انجام شد! وعده داده شده که تا پایان شهریور ماه استفاده از رمزارزها و قراردادهای هوشمند به صورت گسترده در تجارت خارجی با کشورهای هدف، عمومی خواهد شد. هم‌چنین قانون گذاری‌های لازم در این حوزه انجام شده و زین پس فعالان و علاقه مندان می‌توانند با خیالی آسوده به فعالیت خود در این حوزه ادامه دهند.

 

آیا سرمایه گذاری در ارز دیجیتال قانونی است؟

تا پیش از اعلام رسمی خبر قانونی شدن رمزارزها، فعالیت در این حوزه در ایران نه قانونی بود و نه غیر قانونی، اما پس از اعلام علیرضا پیمان پاک رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، ایران یکی از کشورهایی ست که درمورد بازار ارز دیجیتال قوانین مشخصی دارد. این مسئله از فعالان این حوزه محافظت می‌کند و در صورت مشکلات حقوقی و نیاز به پیگیری قضایی، به شهروندان امنیت لازم را خواهد داد.

 

وضعیت رمزارزها در ایران

گزارش سال صرافی نوبیتکس نشان می‌دهد، علاقه ایرانی‌ها به سرمایه گذاری روی دوج کوین، بیت کوین، کاردانو و اتریوم بیش‌تر از سایر ارزهای دیجیتال است؛ به طوری که دوج کوین 17 درصد از سهم دارایی رمزارزی کاربران این صرافی را به خود اختصاص داده است. بعد از آن بیت کوین و اتریوم هر یک با حدود 14 درصد، کاردانو با 11 درصد، شیبا با 10 درصد و تتر با 7 درصد، بیشترین سهم دارایی کاربران نوبیتکس را به خود اختصاص داده اند. در سال 2021، 154 میلیون و 444 هزار و 718 سفارش منجر به معامله در نوبیبتکس ثبت شده است. در این مدت تعداد 13 میلیون و 575 هزار و 653 واریز ریالی، چهار میلیون 568 هزار و 940 واریز رمزارزی و 13 میلیون و 174 هزار و 298 برداشت رمزارز و ریال انجام شده است. تعداد سفارشات ثبت شده در نوبیتکس در سال 2021، با رشد 1900 درصدی روبه رو بوده است که حکایت از افزایش ناگهانی توجه ایرانیان به بازار رمزارزها دارد. در سال گذشته میلادی، به طور میانگین روزانه 392 هزار معامله موفق در بازارهای ریالی و تتری نوبیتکس انجام شده است.

 

شهرهای فعال ایران در حوزه ارز دیجیتال

جالب است بدانید که 28 درصد فعالان ارزهای دیجیتال نوبیتکسی در استان تهران هستند و استان خراسان رضوی با 9.6 درصد در رتبه دوم قرار دارد؛ آذربایجان شرقی و اصفهان نیز هر کدام با 7 درصد در رتبه سوم بیشترین تعداد کاربر در بین استان‌ها قرار دارند. استان‌های ایلام، سیستان و بلوچستان و کهکیلویه و بویراحمد با کم‌ترین تعداد کاربر در نوبیتکس، در انتهای فهرست استان‌ها قرار گرفته‌اند.

 

نظر شما در ارتباط با این اتفاق چیست؟ در بخش نظرات همین نوشته نظر خود را برای ما بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]