معرفی و کاربرد نرمافزار فتوشاپ
این نرمافزار برای تولید و طراحی تصاویر به وجود آمده است و با استفاده از آن کاربران توانستند تصاویر خود را ادیت و ویرایش نمایند و یا به آن افکت و جلوههای خاصی اضافه نمایند. که میتوان گفت یکی از بهترین نرمافزارهایی است که در این زمینه فعالیت میکند و علاقمندان زیادی در بین کاربران دارد که به واسطهی شرکت اوبی توسعه یافته است. این نرمافزار گرافیکی میتواند تصاویر را بصورت پیکسلی تولید نمایند و برای محاسبه کردن آن از پیکسل استفاده میکند. فتوشاپ میتواند همهی طیفهای رنگی را بخواند و آن را تشخیص و نمایش دهد از جمله: RGB، CMYK، LAB، سیاه و سفید و میتواند علاوه بر رنگهای مختلف واحدهای اندازه گیری مختلفی را اجرا و بکار برد برای مثال کاربران میتوانند برای اندازه گیری از میلی متر، سانتی متر، پیکسل و یا اینچ استفاده نمایند. از طریق نرمافزار ADOBE PHOTOSHOP کاربران میتوانند عکس و تصاویر خود را ویرایش کرده و آنها را اصلاح و ادیت نمایند و میتوانند کیفیت عکسها را چندین برابر بهتر نمایند همچنین این نرمافزار توانسته است با سایر نرمافزارهای ادوبی ارتباط برقرار نماید و با نرمافزارهایی که در زمینههای ویرایش و ادیت هستند ارتباط برقرار نماید و یک محتوای منحصر بفرد را ایجاد و تولید نمایند برای مثال کاربران میتوانند از طریق آن انیمیشنهای متفاوت تولید کنند.
معرفی و کاربرد نرمافزار فتوشاپ
ADOBE PHOTOSHOP برای چه کسانی مناسب است؟
همان طور که گفته شد این نرمافزار یک نرمافزاری برای تولید و ادیت تصاویر است و کاربران میتوانند در کارهای مبتدی خود تا حرفهای از آن استفاده و بهره ببرند برای مثال میتوانند عکسهای خود را از طریق آن ویرایش کرده و کیفیت عکس خود را بالاتر ببرند و یا قسمتی از تصویر را برش دهند و یا میتوانند با دیگر نرمافزارها هماهنگ شده و یک انیمیشن متحرک را با تصاویر گرافیکی متفاوت عرضه کنند برای مثال میتوانند تیزرهای تبلیغاتی و یا برنامه کودک درست نمایند.
فرصتهای شغلی از طریق نرمافزار فتوشاپ
کسانی که در رشتهی گرافیک تحصیل کرده و در این رشته مشغول بکارند یکی از نرمافزارهایی که میتواند کمک بالا به آنها کند این نرمافزار است. کاربران میتواند در شغلهایی مانند آتلیه از این نرمافزارها برای ادیت و ویرایش تصاویر استفاده کنند. کسانی که کارشان طراحی وبسایت است، یکی از اساسی و اصلیترین نرمافزارهایی که با آن سروکار دارند نرمافزار فتوشاپ است. کسانی که نرمافزار میسازند و برای طراحی آن نیازمند یک نرمافزار حرفهای هستند تا بتوانند اجزای آن را طراحی نمایند که PHOTOSHOP یکی از بهترین کاربردیترین نرمافزار است. آنهایی که در زمینههای بازی سازی فعالیت میکنند میتوانند از طریق آن طرحها را بکشند. افرادی که در شرکتهای تبلیغاتی مشغول بکارند اکثریت آنها از این نرمافزار استفاده میکنند. افرادی که در زمینهی نوشتن کتاب فعالیت میکنند و ناشر کتاب و مجلات از آن استفاده میکنند.
کاربرد نرمافزار Photoshop
این نرمافزار از قابلیت زیادی بر خوردار است و کاربران توانستهاند از طریق آن اجزا و محتوای متفاوتی را خلق نمایند که باعث شده است جای خود را در بین کاربران و علاقمندان خود حفظ نمایند و بعد از اراِهی نرمافزارهای جدیدتر در این زمینه هنوز نتوانستهاند جای فتوشاپ را در بین کاربران بگیرند زیرا این نرمافزار بسیار پیشرفته و کارایی بالایی دارد بنابراین کاربردهای مختلفی در زمینههای گوناگون دارد و کاربران به راحتی در هر زمینهای میتوانند از طریق آن کار خود را انجام دهند برای مثال:
- کاربرد فتوشاپ در عکاسی: زمانی که کاربران عکلاسی میکنند ممکن است نور قسمتی از از عکس بده شده است و عکس بی کیفیت شده و یا کاربران بخواهند پس زمینهی عکس مورد نظر خود را تغییر دهند برای این کار بهترین گزینه نرمافزار فتوشاپ است که کاربران با استفاده از آن میتوانند عکسهای خود را ویرایش کرده و تصویر زمینهی عکس خود را تغییر دهند و یا نور تصویر را بیشتر کنند هر ویرایشی که به بهتر شدن تصویر خود لازم است، را بدون محدودیت میتوانند از طریق آن انجام دهند.
- کاربرد فتوشاپ در معماری: PHOTOSHOP علاوه بر این که در رشتهی گرافیک کاربردی است در این رشته هم کاربرد دارد و کاربرانی که معماری میخوانند از این نرمافزار در بیشتر کارهای خود استفاده میکنند و میتوانند ایدهها و طرحهای خود را از طریق آن عملی سازند برای مثال کاربران میتوانند با این نرمافزار پستهای پروداکشن و شیت بندی را انجام دهند و طرحهای خود را از طریق آن انجام داده تا هم دقیقتر و تمیزتر انجام میدهد و بعد معماران آن را بر روی کاغذ پیاده سازی میکنند. کاربردهای دیگر هم در زمینهای مونتاژ فیلمها و طراحی و ایجاد بنرها، سربرگها، پوسترهای تبلیغاتی، جلد نشریات، رابط گرافیکی وب سایتها از نرمافزار فوتوشاپ استفاده نمود.
- نسخههای نرمافزار فتوشاپ: این نرمافزار توانسته است بر روی پلتفرمهایی مانند مک و ویندوز اجرا شود و بعد از مدت کوتاهی بر روی سیستم عامل لینوکس هم قابل اجرا شد و کاربران توانستند با سیستم عاملهای مختلف هم از این نرمافزار امکاناتش بهره ببرند. این نرمافزار تا کنون نسخههای مختلفی را تولید و به بازار عرضه کرده است که امکانات و ابزارهای جدیدی را به هر کدام از آنها داده است و کار کاربران را راحتتر و سادهتر کرده است.
تجربیات کار خود را در ارتباط با این نرمافزار در بخش نظرات این نوشته برای ما بنویسید.
ارسال پاسخ