من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

مهارت مورد نیاز مهندس الکترونیک

مهارت مورد نیاز مهندس الکترونیک
مهارت مورد نیاز مهندس الکترونیک

مهارت مورد نیاز مهندس الکترونیک

مهندس الکترونیک هم یکی از زیر شاخه‌ها و گرایش‌های رشته‌ی مهندس برق است و افرادی که به این رشته ادامه تحصیل داده‌اند نیز معمولا به مهندس برق می‌نامند. یک سری از افراد می‌گویند مهندسی برق به کار‌های قدرت و جریان‌ها و یا مهندسی فشار بالا و قوی ربط داشته و کاربران در این زمینه‌ها فقط فعالیت می‌کنند و برخی دیگر می‌گویند فرقی با مهندسی برق نداشته و هر دو در یک زمینه فعالیت می‌نمایند. زمانی الکترونیک روی کار آمد که لامپ خلق شد و بعد از سال‌ها یک سری گیرنده و فرستنده‌هایی که بصورت صوتی بودند ایجاد شدند مانند سیستم‌های رادیویی و یا سیستم‌هایی که می‌تواننستند تماس‌های از راه دور‌تر را ایجاد نمایند و یا با استفاده از آن توانستند کامپیوتر‌هایی در ابعاد مختلف ایجاد نمایند.

 

مهارت مورد نیاز مهندس الکترونیک

رشته‌ی مهندسی الکترونیک همان طور که یکی از گرایشات مهندسی برق است، خود شامل یک سری زیر مجموعه‌های است که شامل:

  • گرایش نیمه هادی: با استفاده از آن توانسته‌اند المان‌های الکترونیکی و قطعات آن‌ها را طراحی نمایند در واقع می‌توان گفت کار اصلی آن‌ها تولید کردن قطعات زیر بنایی و هم‌چنین خاصیت مواد و نیمه هادی‌ است که کاربرد‌های زیادی از جمله استفاده در سنسورها، ترانزیستورها و قطعاتی که به نور و پرتو‌ها حساس هستند، کاربرد دارد. یکی دیگر از کاربرد‌هایی که امروزه دارد و توانسته است کمک زیادی به جامعه نماید این است که تکنولوژی MEMS را تولید کردن که با استفاده از آن سلول‌هایی که سرطانی هستند را شناسایی و تشخیص می‌دهند و آن‌ها را از بین می‌برند.
  • گرایش آنالوگ: از این طریق مهندسان می‌توانند قطعات مدار‌ها را بررسی نمایند برای مثال می‌توانند کارکرد المان‌های مختلف را مثل خازن، دیود را بررسی نمایند.
  • گرایش دیجیتال: برای تولید مدارهای دیجیتال به کار می‌رود و در مقیاس‌های بزرگ کاربرد دارد و یک سری از ابزار‌ها را با استفاده از آن تولید و توسعه نمود.

 

توانایی و مهارت‌های مورد نیاز مهندسی الکترونیک

کاربران برای این که بتوانند در این رشته موفق شوند و بتوانند کار کنند باید یک سری مهارت کسب نمایند که این مهارت‌ها بسته به گرایشی که در آن می‌خواهید ادامه دهید مرتبط است که یک سری از آن‌ها فنی و عملی بوده و یک سری دیگر مرتبط با مهارت‌هایی است که باید آن‌ها را آموزش ببینید این مهارت‌ها شامل:

  • توانایی علمی: این رشته هم مانند بسیاری از دیگر رشته‌ها بر پایه‌ی ریاضی است و باید قبل از این که بخواهید مهارت‌های دیگر را کسب نمایید باید ریاضی و یا فیزیک را تقویت نمایید تا بتوانید بدون مشکل کار‌های خود را پیش ببرید. این رشته وابستگی شدیدی به ریاضی و فیزیک دارد و در شاخه‌های امواج و یا الکترومغناطیس از آن‌ها استفاده می‌شود.
  • علاقه: برای این که بخواهید در این رشته فعالیت کرده و ادامه تحصیل دهید سعی کنید علاقه داشته و قبل از انتخاب تحقیق نمایید زیرا این رشته همان‌طور که گفته شد نیازمند افرادی است که به صورت تیم و یا گروهی کار نمایند پس باید توانایی این را کسب کنید که در گروه بتوانید فعالیت نمایید یا کار‌ها را بصورت پروژه قبول نمایید و با کار‌های فنی و عملی مشکلی نداشته و هم‌چنین بتوانید از نظرات دیگر اعضای گروه و نظرات خود استفاده کرده و بهترین تصمیم گیری را برای پروژه انتخاب نماید تا در حین کار به مشکلی چه با اعضا چه پروژه پیدا نکنید.
  • این افراد باید بتوانند به بهترین شکل داده‌ها و اطلاعات را تحیلیل کرده و آن‌ها را پردازش نمایند.
  • باید با تکنولوژی‌های روز ارتباط داشته و در آن‌ها مهارت کسب نمایند تا بتوانند در پروژه‌های خود از جدید ترین تکنولوژی‌ها استفاده نمایند.
  • هم‌چنین باید بر روی برنامه‌ها نظارت داشته و آن‌ها را بازرسی نمایند.
  • باید بتوانند با دیگر کارکننان هماهنگ شده و وظایف را بتوانند با هم دیگر تقسیم نمایند تا به مشکل بر نخورند.
  • و یا با دیگر اعضای گروه بتوانند اطلاعات را جمع‌آوری نمایند و روی آن پردازش کنند.
  • مهندسان الکترونیک باید بتوانند تجهیزات الکترونیکی را نگه‌داری و یا آن‌ها را تعمیر نمایند.
  • مهندسان الکترونیک باید بتوانند با یک سری از نرم‌افزار‌ها کار کرده و مهارت کسب نمایند تا بتوانند پروژه‌های خود را به نحوه خوب انجام دهند.
  • باید بتوانند در حل مسئله‌ها مهارت داشته تا مسئله‌های موجود در کاری که انجام می‌دهند را برطرف کنند.

 

نظرات خود را در ارتباط با این نوشته بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 4 میانگین: 3]