من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

نصب پروژه کدایگنایتر روی هاست

نصب پروژه کدایگنایتر روی هاست
نصب پروژه کدایگنایتر روی هاست

نصب پروژه کدایگنایتر روی هاست

بعد از انجام پروژه‌های codeiginiter شما نیاز به نصب این پروژه روی هاست را دارید. در مراحل نصب پروژه‌ها روی هاست واقعی کمی به مشکل خواهید خورد زیرا اکثرا روی سیستم عامل ویندوز و نرم‌افزار xampp یا wamp server مشغول به کدنویسی هستید و سرور مقصد شما سیستم عامل لینوکس دارد. نکاتی که در این آموزش ارائه می‌شود حاصل تجربه‌ها و مواردی است که شخصا از آن‌ها بهره گیری کردیم.

 

نصب پروژه codeigniter روی هاست

بعد از اتمام پروژه‌های خود با فریم‌ورک کدایگنایتر شما نیاز به نصب آن روی سرور دارید. اکثرا پروژه‌های خود را روی هاست اشتراکی لینوکس که کنترل پنل سی پنل دارند نصب و اجرا خواهید کرد. مواردی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد در نصب پروژه‌های کدایگنایتر روی کنترل پنل دایرکت ادمین هم مشابه است.

برای نصب پروژه‌های کدایگنایتر روی هاست باید موارد زیر را انجام دهید:

  • تغییر مقدار Base Url پروژه در کدایگنایتر
    اولین کاری که نیاز است انجام دهید این است که وارد مسیر “config.php /application/config.php” شوید و مقدار متغیر config[‘base_url’] را تغییر دهید:

    $config['base_url']

    را به به مطابق آدرس دومین یا مسیری که قصد اجرای برنامه روی آن را دارید بکنید. مثلا‌:

    $config['base_url'] = "https://camelcase.ir/";

    نکته‌: دقت کنید که مقدار http یا https را حتما باید ذکر کنید و این بسیار اهمیت دارد.

  • تنظیم کانفیگ دیتابیس کدایگنایتر
    برای کانفیگ دیتابیس پروژه ی خود وارد مسیر “config.php /application/database.php” شوید و مقادیر متغیر db[‘default’] را تغییر دهید:

    $db['default']

    را مطابق دیتابیس خود که در هاست اصلی می‌سازید ویرایش کنید.
    نکته‌: فرق هاست واقعی و لوکال هاست این است که شما در اینجا معمولا باید رمزعبور هم برای دسترسی به دیتابیس دارید.

  • نام گذاری controllersها و modelها در کدایگنایتر‌حالا مشکل اصلی بیش‌تر افراد این بخش است چرا که معمولا نام گذاری‌ها باید در لینوکس با دقت به حروف بزرگ و کوچک انجام شود. شما باید نام controllersها و Modelهای خود را به گونه‌ای بنویسید که حروف اول آن‌ها بزرگ و باقی حروف کوچک شوند. اما درون فایل هر controllers یا model باید نام class مورد هم نام با اسم فایل بوده با این تفاوت که باید این نام تماما با حروف کوچک نوشته شود.
  • فایل Router در کدایگنایتردر این بخش هم باید دقت کنید که در router خود که در مسیر “config.php /application/routes.php” است بروید. تمامی بخش‌های روتر که مربوط به آدرس‌دهی‌هایی است که در پروژه‌ی خود معین کردید باید از حروف کوچک استفاده شود.
    نکته‌: علت این موضوع این است که سیستم عامل لینوکس به کوچک و بزرگ بودن حروف حساس است. (‌case sensitive‌)
  • تغییر حالت اجرای پروژه در index.php به production در کدایگنایتردر مسیر اصلی پروژه وارد فایل index.php شوید و به دنبال این خط بگردید:
    define('ENVIRONMENT', isset($_SERVER['CI_ENV']) ? $_SERVER['CI_ENV'] : 'development');

    بعد از پافتن این خط شما بخشی که development است را تبدیل به production کنید. این کار باعث می‌شود پروژه به حالت اجرای نهایی برود و خطاهای syntax و database و php errorها به کاربری که صفحات را بازدید می کند نمایش داده نشود.
    نکته‌: به طور پیش فرض در هاست‌های واقعی خطاهای موجود در فایل به نام error_log.txt در مسیر اصلی پروژه‌ی شما ذخیره خواهد شد.

  • تغییر مسیر پوشه‌ی System به مسیر بالاترابتدا پوشه‌ی System را به یک مسیر بالاتر ببرید یعنی از پوشه ی public_html به روت منتقل کنید. سپس وارد فایل index.php در مسیر اصلی پروژه شوید و به دنبال system_path بگردید:
    $system_path = 'system';

    بعد از یافتن این خط، خط بالا را به شکل زیر در بیاورید:

    $system_path = '../system';

    نکته: این مورد برای امنیت بیش‌تر انجام شده است.

  • خب بعد از انجام مراحل بالا سایت را باز کنید و از صحت اجرای پروژه به صورت کامل مطمئن شوید.

اگر تجربیاتی در این زمینه دارید یا مشکلی را مرسوم دیده‌اید برای ما در بخش نظرات اعلام کنید تا آن را به این نوشته اضافه کنیم. امیدوارم با کمک این آموزش مشکلات نصب پروژه کدایگنایتر روی هاست را رفع کنید. نظرات خود را برای ما بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]