من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟

چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟
چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟

چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟

برنامه نویسانی هستند که به طراحی و ساخت لپ‌تاپ خود اهمیتی نمی‌دهند. باید گفت انتخاب لپ تاپ مناسب نقش زیادی در بهبود کیفیت کار شما و هم‌چنین بازدهی شما دارد. پس اگر می‌خواهید ویژگی‌های یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی را بدانید، این مقاله را تا آخر بخوانید. اکثر برنامه نویسان داشتن لپ‌تاپ را به کامپیوتر رومیزی ترجیح می‌دهند. این کار دلایل مختلفی دارد. مثلا کد زدن در فضاهای مختلف می‌تواند خلاقیت بعضی افراد را بهبود دهد یا آن‌ها را از کسل شدن و نشستن های طولانی در یک جا نجات دهد. هم‌چنین با توجه به اینکه لپ‌تاپ‌های دسته برنامه نویسی استفاده چندانی از بخش گرافیک ندارند پس می‌توانید روی قطعات مهم‌تر که ارتباط بیش‌تری با برنامه نویسی دارند، بیش‌تر هزینه کنید. البته این نکته زمانی صدق می‌کند که تمایلی به اجرای بازی‌ها در کنار برنامه نویسی نداشته و هم‌چنین برنامه نویس بازی های کامپیوتری نیست. رم، پردازنده و فضای ذخیره سازی، موارد اصلی هستند که باید به آن‌ها توجه کنید و هم‌چنین برای حفظ سلامتی خود بهتر است انتخاب صفحه نمایش و صفحه کلید مناسب را هم به آن اضافه کنید. حالا باهم قطعات را به طور تخصصی‌تر و جداگانه برررسی می‌کنیم.

 

چه لپ تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟

چه لپ‌تاپی برای برنامه نویسی مناسب است؟

 

3 نکته مهم درباره پردازنده مناسب برنامه نویسی

پردازنده بی شک مهم‌ترین قطعه مورد توجه در لپ‌تاپ‌های برنامه نویسی است. تک تک ویژگی‌های این قطعه تاثیر مستقیم بر سرعت اجرای کدها و دستورات شما دارد. پس نگران نشوید این موارد را در این‌جا بررسی خواهیم کرد. اول به سراغ سرعت پردازنده می‌رویم. سرعت پردازنده با واحد فرکانس سنجیده می‌شود. در زمان نگارش این مقاله پردازنده‌های رده بالا فرکانسی در حدود 5 گیگاهرتز دارند. سرعت پردازنده تاثیر مستقیم در اجرای کد، اجرا محیط ادیتور و کامپایل شدن کد شما را دارد، پس سعی کنید به فرکانس آن دقت ویژه‌ای کنید. هم‌چنین کش پردازنده برای اجرا و کامپایل هرچه بهتر کدهای شما و اجرای برنامه‌ها موثر است. پس به سراغ کش‌های بالاتر بروید و برای برنامه نویسی کش زیر 4 مگابایت توصیه نمی‌شود. فاکتور بعدی هسته‌های پردازنده است. هرچه هسته‌ها بیش‌تر شود به طور کلی می‌توان گفت آن پردازنده، توان پردازش همزمان بیش‌تری دارد. پس سعی کنید از بین پردازنده‌های مشابه، هرکدام هسته‌های بیش‌تری دارند را انتخاب کنید.

 

مقدار رم مورد نیاز مناسب برای برنامه نویسی

همان‌طور که می‌دانید فضایی که برنامه‌های نوشته شده شما در آن اجرا می‌شود همان فضای رم یا حافظه موقت دستگاه است. پس در انتخاب رم مناسب توجه به چند نکته ضروری است.

لپ‌تاپ

اول این‌که در نظر بگیرید سیستم عامل، ادیتور و محیط کامپایل شما علاوه بر برنامه‌ای که نوشتید نیاز به فضای رم دارند پس در انتخاب فضای رم زیاد از حد، اقتصادی عمل نکنید و کمی از فضای حداقلی که برای خود درنظر دارید بالاتر انتخاب کنید تا اگر مجبور به باز کردن چند صفحه ادیتور یا صفحه وب برای کمک گرفتن از اینترنت شدید، با مشکل کمبود فضای رم مواجه نشوید. پیشنهاد ما به شما انتخاب رم حداقل 8 گیگابایت و در حالت نرمال انتخاب 16 گیگابایت رم است. هم‌چنین سرعت رم نیز با همان واحد فرکانس است. برای اجرای هرچه بهتر کدها و سیستم عامل و محیط برنامه نویسی از رم‌هایی با فرکانس های بالاتر بهره بگیرید. توصیه ما استفاده از رم‌های کلاس DDR4 است.

 

گرافیک مناسب برای برنامه نویسی

به طور کلی لپ تاپ‌های رده برنامه نویسی نیاز چندانی به گرافیک‌های مجزا ندارند و همان گرافیک‌های داخلی برای آن‌ها کافی است مگر آنکه قصد دارید در حوزه بازی های کامپیوتری برنامه نویسی کنید یا در کنار برنامه نویسی کمی هم بازی کنید. پس اگر نیازی به بازی ساختن و بازی کردن ندارید، پیشنهاد ما به شما این است که این هزینه را صرف انتخاب پردازنده و رم بهتر کنید و از سرعت بالاتر لذت ببرید. اگر نیاز به بازی کردن یا بازی ساختن دارید لپ تاپ‌های گیمینگ نیاز شما را تامین خواهد کرد. به طور کلی لپ‌تاپ‌های گیمینگ پاسخگوی تمام نیازهای کاربران لپ تاپ خواهند بود.

 

فضای ذخیره سازی مناسب برای برنامه نویسی

فضای ذخیره در لپ تاپ‌های برنامه نویسی نقش بسیار مهمی دارند. چون هم اجرای سریع سیستم عامل و ادیتور و کامپایلر به سرعت آن بستگی دارد هم سرعت اجرا و بارگذاری برنامه‌های نوشته شده است. پس سعی کنید هاردهای پرسرعت SSD را مدنظر قرار دهید چون هم مصرف باطری را به حداقل می رساند و باعث می‌شود در محیط‌هایی که دسترسی به جریان برق نیست شارژدهی بیش‌تری دارید. هم‌چنین سرعت لپ‌تاپ را به طور قابل توجهی افزایش می دهد. اگر فضای موجود بر روی SSD‌ها برای ذخیره فایل‌های شما کم است می‌توانید به راحتی از حافظه‌های اکسترنال استفاده کنید.

 

صفحه نمایش مناسب برای برنامه نویسی

برای سلامت چشم‌ها که عنصر مهمی در بدن برنامه‌نویس‌ها است، باید توجه کنید که صفحه نمایش مناسب انتخاب کنید. برنامه نویسان به دلیل خیره شدن طولانی مدت به صفحه نمایش باید توجه ویژه‌ای به ویژگی‌هایی که نمایشگر‌ها برای سلامت چشم ارائه می‌دهند، داشته مثل رزولوشن بالا، چون هم باعث می‌شود بتوان هم‌زمان چند پنجره باز کرد و هم باعث جلوگیری از مات شدن نوشته می‌شود. مات شدن نوشته‌ها می‌تواند هرچه بیش‌تر چشم‌ها را خسته کند. هم‌چنین نمایشگرهای IPS که زاویه دید بالایی (‌حدود 178 درجه‌) ارائه می‌کنند انتخاب خوبی هستند.

 

ظاهر و بدنه لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی

برنامه نویسی

 

کیبورد مناسب لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی

شاید در هیچ دسته بندی دیگری مانند برنامه نویسی، انتخاب صفحه کلید مناسب مهم نیست. انتخاب صفحه کلید کاملا شخصی است، اما مدل‌های صفحه کلیدهای بازار آنقدر هم زیاد نیست که سردرگم شوید. پس با توجه به سلیقه خود و تجربیات قبلی خود، صفحه کلید مناسب خود را انتخاب کنید تا بالاترین سرعت تایپ را داشته، هم‌چنین اگر از آن دسته برنامه نویسان شبانه روزی هستید، پس به فکر بک لایت کیبورد خود بوده چون برنامه نویسی در شب بدون نور پس زمینه سخت خواهد بود.

 

بدنه و وزن لپ تاپ مناسب برای برنامه نویسی

اگر نیاز به حمل لپ‌تاپ خود به محیط‌های دیگر دارید، پس توجه به وزن آن خالی از لطف نخواهد بود. واضح است که انتخاب لپ‌تاپی سنگین چه مشکلاتی در حمل و نقل آن پدید خواهد آورد. هم‌چنین اگر لپ‌تاپی انتخاب کنید که با یک بار شارژ بتواند مدت زمان مورد نیاز شما را شارژدهی کند دیگر نیاز به حمل شارژر که خود وزن قابل توجهی دارد نخواهید داشت. در ضمن انتخاب بدنه‌ای مقاوم برای کسانی که نیاز به حمل لپ‌تاپ دارند مهم است، تا در اثر جابه جایی به دستگاه آسیبی وارد نشود.

امیدوارم این مقاله به شما درباره انتخاب لپ‌تاپ مناسب برنامه نویسی کمک کند. اگر احتیاج به مشاوره و راهنمایی دارید، می‌توانید کاملا رایگان با کارشناسان خبره فروشگاه آی تی سیتی تماس تلفنی و یا تصویری انجام دهید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]