من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

کابینت نئوکلاسیک، بخریم یا نخریم؟

کابینت نئوکلاسیک، بخریم یا نخریم؟
کابینت نئوکلاسیک، بخریم یا نخریم؟

کابینت نئوکلاسیک، بخریم یا نخریم؟

کابینت آشپزخانه اصلی ترین رکن هر خانه‌ای است و افراد خانواده مدت زمان زیادی را در محیط آشپزخانه سپری می‌کنند به همین جهت زیبایی و شیک بودن محیط آشپزخانه امری ضروری محسوب می‌شود. امروزه کابینت‌ها دنیای بسیار متنوع و گسترده‌ای را در بر می‌گیرد.

 

کابینت نئوکلاسیک، بخریم یا نخریم؟

کابینت نئوکلاسیک چیست؟

کابینت نئوکلاسیک نسل به روز‌ و مدرن تری از کابینت آشپزخانه کلاسیک است. ایده‌ی طراحی آشپزخانه نئوکلاسیک زمانی مطرح شد که سبک‌های کلاسیک و مدرن دچار یکنواختی شده بودند و نیاز به ارائه سبکی متفاوت در طراحی دکوراسیون حس می‌شد. اولین بار توسط یک معمار ایتالیایی به نام آندرا پالادیو سبک نئوکلاسیک به جهان معرفی شد و در مدت کوتاهی با استقبال کم نظیری مواجه شد. در واقع کابینت نئوکلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه محسوب می‌شود. کابینت نئوکلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه است و برای همه شناخته شده نیست، این سبک کابینت ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است. همان طور که گفتیم کابینت نئوکلاسیک دارای دو زیر شاخه به نام‌های انزو و پولیشی است این دو مدل کابینت از نظر شکل ظاهری، نوع رنگ و قیمت تفاوت‌هایی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم داشت. در حال حاضر در بیش‌تر کشورهای توسعه یافته سبک نئوکلاسیک یکی از ترندترین سبک‌های طراحی داخلی به شمار می‌آید. به لطف استفاده از چوب طبیعی، MDF خام، پلای وود و رنگ پلی اورتان، کابینت نئوکلاسیک فرم پذیری و خاصیت ابزارخوری بالایی دارد و این قابلیت باعث ایجاد تنوع بیش‌تر در مدل و طرح این نوع از کابینت آشپزخانه شده است.

 

آشنایی با کابینت سبک نئوکلاسیک

مشخصه اصلی کابینت‌ نئوکلاسیک، درب‌های آن است که از یک فریم (کلاف دور درب) به همراه قسمتی صاف و فلت در بخش میانی (قسمت وسط درب) تشکیل شده است. البته مدل‌های دیگری مانند طرح انزو و میلانو هم وجود دارند که از زیر مجموعه‌های سبک نئوکلاسیک هستند. در سبک نئوکلاسیک خبری از ستون‌های بزرگ، درب‌های برجسته و منبت‌‌های پرکار و شلوغ نیست و سادگی کار کاملاً حفظ می‌شود. (از این بابت کابینت نئوکلاسیک به سبک مدرن شباهت بیش‌تری دارد.)

 

کابینت نئوکلاسیک بخریم یا مدرن؟

عموماً قیمت کابینت نئوکلاسیک به دلیل نیاز به رنگ آمیزی بالاتر از کابینت‌‌های گلاس و پلی گلاس است. اما چرا با وجود هزینه بیشتری که کابینت نئوکلاسیک دارد باز هم بسیاری از مشتریان این نوع کابینت را انتخاب می‌کنند؟ مهم ترین دلیل برتری کابینت سبک نئوکلاسیک تنوع در مدل و رنگ‌ بندی آن است. در طراحی کابینت سبک نئوکلاسیک پیاده سازی لبه‌های گرد و ابزارخورده کاملاً امکان پذیر است بنابراین شما کابینتی منحنی دارید. ضمن اینکه رنگ کابینت خود را از میان تعداد زیادی از رنگ‌های موجود در کالیته یا رال رنگ، انتخاب می‌کنید.

 

تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک چیست؟

سوالی که خیلی از مشتریان عزیز دارند این است که کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک چه فرقی دارند؟ در واقع شباهت‌های سبک کلاسیک و نئوکلاسیک بیش‌تر از تفاوت‌هایشان است، کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو از اجزا کوچکی تشکیل شده‌اند که شامل تاج، زیر چراغ، ستون‌ها، درب‌های حکاکی شده و جنس و متریال آن‌ها ارتباط مستقیم با سبک و سیاق آن محصول دارد. علاوه بر این موضوع نوع رنگ کابینت هم نکته تایین کننده بعدی ماست برای مثال در کابینت نئوکلاسیک از رنگ‌های پوششی و پولیشی و در کابینت کلاسیک از رنگ‌های پلی استر و پلی اورتان استفاده می‌شود. البته جدا از نوع رنگ شکل ظاهری تاج، زیر چراغ، فرم حکاکی و ابزار درب‌ها، شکل ظاهری ستون‌ها از نکات تایین کننده هستند. هم‌چنین تفاوت‌هایی دیگری دارند از قبیل:

  • طراحی ساده‌تر نسبت به سبک کلاسیک.
  • قیمت ارزان‌تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک.
  • نگهداری و تمیزکاری آسان‌تر در مقایسه با کابینت‌های منبت کاری شده.
  • مدرن‌تر و بروز‌تر از کابینت آشپزخانه کلاسیک.

 

انواع کابینت نئوکلاسیک

مهم‌ترین المانی که باعث ایجاد تنوع در انواع مختلف کابینت آشپزخانه می‌شود تفاوت در نوع متریال و مدل درب کابینت است چرا که غالباً در ساخت بدنه کابینت از متریال مشخصی استفاده می‌شود و تنوع زیادی در انتخاب مدل و نوع متریال بدنه کابینت وجود ندارد. با توجه به این توضیحات انواع کابینت نئوکلاسیک عبارت‌اند از :

  • درب MDF خام: ضخامت 22 میل با رنگ پلی اورتان پوششی خارجی.
  • درب چوبی: ترکیب چوب بلوط کانادایی یا چوب راش گرجستان با MDF خام.
  • درب روکش چوب: ترکیب MDF خام با روکش چوب طبیعی و رنگ پلی اورتان خارجی.

 

چه پارامترهایی باعث بالا رفتن قیمت کابینت می‌شود؟

  • استفاده از لولا، ریل و جک بلوم اتریش بجای یراق چینی یا ترک باعث افزایش قیمت کابینت بین 5 تا 10 درصد می‌شود.
  • انتخاب بدنه کابینت از جنس MDF طرح کتان با مغز خارجی بجای MDF ایرانی و هم‌چنین انتخاب پشت بدنه 8 میل بجای 3 میل (فیبر) باعث افزایش قیمت کابینت بین 5 تا 10 درصد می‌شود.
  • انتخاب ارتفاع 90 یا بیش‌تر بجای ارتفاع استاندارد 70 برای کابینت‌های دیواری باعث افزایش قیمت کابینت به میزان %20 می‌شود.
  • استفاده از کابینت‌های قدی و کمدی بجای کابینت زمینی و دیواری حدود %80 به قیمت کابینت می‌افزاید.
  • استفاده از کابینت جزیره نسبت به حالت بدون جزیره در افزایش قیمت کابینت تاثیر زیادی خواهد داشت.
  • انتخاب صفحه کابینت کورین، کوارتز یا سنگ طبیعی بجای صفحه کابینت HPL شرکتی باعث افزایش هزینه تمام شده کابینت می‌شود.

 

کابینت نئوکلاسیک از کجا بخریم؟

یکی از بهترین و برترین کارگاه‌ها و شرکت‌های ساخت کابینت آشپزخانه، گروه کابینت گریت است که طراحی، تولید و اجرای انواع کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک اعم از ممبران، انزو، نئوکلاسیک و غیره، سرویس خواب، سیسمونی، ست تی وی، درب‌های ممبران و پرس وکیوم، اجرای دکوراسیون‌های اداری، تجاری و مسکونی از جمله فعالیت‌‌های این مجموعه بزرگ است. برای کسب اطلاعات بیش‌تر و مشاوره‌ رایگان و بازدید رایگان در محل توسط مهندسین خبره گریت کابینت، می‌توانید با شماره 09128251252 تماس بگیرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 4.3]