من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

کتابچه الکترونیکی برنامه نویسی به زبان جاوا

کتابچه الکترونیکی برنامه نویسی به زبان جاوا
کتابچه الکترونیکی برنامه نویسی به زبان جاوا

کتاب برنامه نویسی جاوا

به جرات می‌توان گفت که بروزترین زبان برنامه نویسی شی گرا، زبان برنامه نویسی جاوا است. با توجه به خاصیت‌های منحصر به فرد و هوشمندی بالای خود چشم تمام برنامه نویسان را به سوی خود جذب می‌کند. با توجه به کمبود منابع در این بخش قصد ارائه‌ی یک منبع مفید را برای یادگیری این زبان داریم.

 

کتابچه الکترونیکی برنامه نویسی به زبان جاوا

زبان برنامه نویسی جاوا چیست؟

زبان برنامه نویسی جاوا که از واژه‌ی انگلیسی زبان آن که Java است برگرفته شده است، یک زبان برنامه‌نویسیِ کاملا شیءگرا است. زبان برنامه نویسی جاوا نخستین بار توسط جیمز گاسلینگ در شرکت سان مایکروسیستمز ایجاد و معرفی گردید. در سال ۱۹۹۵ میلادی به عنوان بخشی از سکوی جاوا منتشر شد. زبان جاوا شبیه به ++C است که به اختصار برنامه نویسان این مفهوم با C Base می‌آید.مدل شیءگرایی که در سال‌های اخیر با گسترش عظیمی روبرو شده است کار برنامه نویسی را به شکل آسان‌‌تری برای برنامه نویسان ارائه می‌دهد. از قابلیت‌های سطح پایین کم‌تری پشتیبانی می‌کند. یکی از قابلیت‌های بنیادین زبان برنامه نویسی جاوا این است که مدیریت حافظه را بطور خودکار انجام می‌دهد. ضریب اطمینان عملکرد برنامه‌‌های نوشته‌شده به این زبان نسبت به زبانهای نسل اول C بالا است. برنامه‌های تحت جاوا به صورت بایت کد کامپایل می‌شوند و توسط JVM یا ماشین مجازی جاوا به کدهای ماشین یا اسمبلی تبدیل و اجرا می‌شوند. در صورت وجود JVM مانند سایر زبان‌های مبتنی بر آن که وابسته به سیستم‌ عامل خاصی نیستند. برنامه‌های نوشته شده به زبان برنامه‌نویسی جاوا بر روی هر نوع سیستم عامل و هرگونه وسیله‌ی الکترونیکی که قادر به اجرای نرم‌افزارها است، قابل اجرا است.

با این مقدمات قصد رسیدن به یک کتابچه‌ی الکترونیکی یا جزوه‌ی آموزشی را داریم.

این جزوه یا کتابچه‌ی الکترونیکی توسط یکی اساتید برجسته‌ی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی تهران (مدیر گروه رشته‌ی نرم‌افزار استاد عسکر قندچی) گردآوری شده است.

 

اطلاعات کتابچه / جزوه

نام جزوه: زبان برنامه نویسی java

مولف: استاد عسکر قندچی

ایمیل مولف: askar.ghandchi@gmail.com

تعداد صفحات: ۸۲ صفحه

حجم فایل: ۴۲۹ کیلوبایت

پیوند دانلود: لینک مسقیم – لینک غیر مستقیم

کپی رایت: هر گونه تغییر یا انتشار مجدد این جزوه توسط افراد باید زیر نظر مستقیم مولف و با اجازه‌ی استاد عسکر قندچی است.

توضیحات: این جزوه بدون هیچ تغییر و افزودن هیچ تبلیغی در آن به اشتراک گذاشته شده است؛ ضمنا این جزوه مرجع و منبع کاملی برای یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]