دلایل نیاز به سرور اختصاصی
هنگامی که یک مجموعه دغدغه داشتن امنیت اطلاعات را دارد و یا روی سایت کسب و کار و سازمانی بازدید. همچنین درخواستها بالا میرود، وجود داشتن یک سرور اختصاصی احساس میشود. معمولا بالا بودن هزینههای سرور اختصاصی نسبت به هاست اشتراکی باعث میشود که اغلب کسب و کارها به سمت هاستهای اشتراکی بروند.
دلایل نیاز به سرور اختصاصی
در ادامه این مقاله به 4 دلیل برای داشتن یک سرور اختصاصی میپردازیم:
- توان پردازشی بالا: در سرورهای اشتراکی به جز سایت شما، سایتهای دیگهای هم میزبانی میشوند. اگر کسب و کار شما در یک سرور اشتراکی میزبانی میشود و کمپینی ایجاد کنید که باعث بالا رفتن ناگهانی بازدید سایت و درخواستها به سایت شما شود، مدیر آن سرور اشتراکی سایت شما را مسدود خواهد کرد. پس برای داشتن بازدید و درخواستهای بالا سرورهای اشتراکی مناسب نیستند. برای بعضی از کسب و کار و یا سایتها داشتن قطعی و اختلال حتی در یک دقیقه میتواند ضررهای جبران ناپذیری را ایجاد کند و همچنین باعث از بین رفتن اعتبار سایت شود. در حالیکه در سرورهای اختصاصی همه منابع سختافزاری مثل CPU ، RAM و … در اختیار سایت شما است و همچنین برای بازدید و درخواست های بالا مناسب هستند.
- درجه امنیتی بالا: برخلاف سرورهای اشتراکی، سرور اختصاصی فقط سایت و کسب و کار شما را میزبانی میکند، پس امنیت سایت شما برای دیگر سایتهای سرور قرار نخواهد گرفت. امکان دارد که یک باگی روی سرور اشتراکی وجود داشته و این باگ میتواند سایت شما را که در سرور اشتراکی است تهدید کند، به همین دلیل برای کسب و کارهای مهم هاستهای اشتراکی مناسب نیستند. با داشتن یک سرور اختصاصی شما میتوانید با توجه به نیاز برای کسب و کار خودتان سیاستهای امنیتی را در سرور اجرا کنید. مدیر سرور میتواند که از برنامههای آنتی ویروس معتبر برای سرور ویندوزی و یا از آنتی شلهایی برای سرور لینوکسی استفاده کند و همچنین پورتهایی به آنها نیازی نیست را محدود و هر تنظیمات امنیتی مورد نیاز را اعمال کند.
- دسترسی کامل: شما با داشتن سرور اختصاصی، دسترسیهایی مثل administrator و یا root خواهید داشت و به راحتی میتوانید نرمافزارهای مورد نیازتان را نصب کنید، در صورتی که در سرور های اشتراکی، دسترسی شما به یوزر محدود میشود. با داشتن دسترسی ادمین شما میتوانید امکانات و اختیارات بیشتری را داشته و به راحتی بتوانید تنظیمات مورد نظر خودتان را انجام دهید.
- قدرت پردازش سریع اطلاعات: سرعت سایت یکی از قسمتهای مهم برای بالا رفتن بازدید، افزایش ورودی از موتورهای جستجو و همچنین رضایت مشتری است. بنا بر گزارش Kissmetrics اگر سایت شما برای بالا آمدن بیشتر از سه ثانیه طول بکشد 40% از بازدید کنندهها، سایت شما را ترک خواهند کرد. پس سرعت سایت یکی از مهمترین موضوعات در رشد کسب و کار شما است. شما با داشتن سرور اختصاصی و همچنین همه منابع، به طور حتمی از کیفیت و همچنین سرعت بالاتری برخوردار میشوید. داشتن سرعت بالا به عواملی مثل نوع برنامه نویسی، نوع سختافزار و وب سرور بستگی دارد، ولی در هر صورت داشتن یک سرور اختصاصی به شما در بیزینس آنلاین کمک زیادی خواهد کرد.
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
ارسال پاسخ