من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

فریم‌ورک لاراول

فریم‌ورک لاراول
فریم‌ورک لاراول

فریم‌ورک لاراول

امروزه فریم‌ورک لاراول یکی از محبوب‌ترین framework‌های برنامه نویسی است. لاراول یکی از محبوب‌ترین فریم‌ورک های PHP است. PHP فریم‌ورک‌های متعددی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به Yii ،Cakephp ،codeigniter ،Nette ،simfony اشاره کرد.

 

فریم‌ورک لاراول

در حال حاضر اکثر برنامه ‌نویسان تحت وب که قصد توسعه برنامه‌های کاربردی وب بر پایه معماری سه لایه (MVC) با PHP دارند، استفاده از فریم‌ورک لاراول را به دیگر فریم‌ورک‌ها ترجیح می‌دهند. در ادامه دلیل رشد بسیار سریع لاراول و اینکه چرا در مدت زمان کوتاهی توانسته در رقابت با فریم‌ورک‌های دیگر PHP، نظر جامعه برنامه ‌نویسان را به خود جلب کند را بررسی خواهیم کرد. مهم‌ترین ویژگی‌ لاراول سرعت بالا و هم‌چنین سادگی و سهولت کار با‌ آن است. لاراول قابلیت‌های مهم فراوانی دارد که آن را به انتخاب اول برنامه نویسان PHP تبدیل کرده است.

 

از جمله مهم‌ترین قابلیت‌های لاراول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. استفاده از معماری MVC: در تعریف معماری MVC و فریم‌ورک‌های مبتنی بر آن می‌توان گفت که این معماری تلفیقی از سه لایه model-view-controller است.
  2. انتشار به صورت متن باز: انتشار به صورت متن باز امکان تغییر این فریم‌ورک طبق چیزی که می‌خواهید را فراهم می‌کند.
  3. امکان تعریف RESTFUL controllers: منطقی برای سهولت استفاده از کنترلرها و کاهش کدها در آن بر پایه درخواست‌های GET و POST است.
  4. استفاده از خصوصیت auto-loading: خصوصیت auto-loading در لاراول امکان لود اتوماتیک کلاس‌ها و کامپوننت‌ها را در صورت نیاز به‌ آن‌ها فراهم کرده است.
  5. راحتی استفاده از پایگاه داده: با استفاده از سیستم ORM یا همان ابزار Elequent در لاراول می‌توانید با انواع پایگاه داده‌ها ارتباط برقرار کرده و انواع کوئری‌ها را در آن به کار بگیرید.
  6. استفاده از ابزار unit testing: با استفاده از ابزار تست لاراول به راحتی می‌توانید برنامه‌های خود را تست کنید.
  7. استفاده از قالب blade: می‌توان از داده‌های برنامه در view توسط قالب blade استفاده کرد.
  8. ایجاد پکیج‌ها: در لاراول به راحتی می‌توانید پکیج‌های موردنظر خود را ایجاد کنید و از آن در برنامه‌های خود استفاده کنید.
  9. استفاده از خط فرمان artisan: استفاده از خط فرمان artisan این امکان را می‌دهد تا کارهای پیچیده‌ای را توسط چند خط کد ساده انجام دهیم.
  10. استفاده از migration: استفاده از این قابلیت این امکان را فراهم کرده است که تغییرات بانک اطلاعاتی به همراه سورس کد پروژه قابل انتقال شود.
  11. استفاده از کامپوننت‌ها: لاراول از پکیج‌ها و کامپوننت‌های زیادی بهره می‌برد که به راحتی بر روی پروژه نصب و استفاده می‌شوند.
  12. امنیت: یکی از مهم‌ترین مسائلی که برای یک برنامه نویس اهمیت دارد، امنیت برنامه‌ی در حال ساخت است. لاراول از سطح بالایی از امنیت برخوردار است.
  13. مسیریابی: راحتی کار و قدرت مسیریابی لاراول از مهم‌ترین ‌ویژگی‌های لاراول است.

 

نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]