لینوکس RED HAT
سیستم عامل لینوکس هر سال به کاربرانش اضافه میگردد و قصد دارد اعتماد و رضایت آنها را نیز جلب نماید به همین علت سیستم عامل تهیه شده را برای کاربران رایگان ساخت تا کاربران بتوانند از همهی قابلیتهای داخل سیستم عامل استفاده نمایند اما هنوز نتوانسته جایگاه بالاتری نسبت به ویندوز پیدا کند. لینوکس redhat بستهی تجاری سیستم عامل لینوکس است که سیستم عامل redhat و سایر سیستم عاملهایی که توسط لینوکس عرضه شده است معنای جدیدی و تغییرات جدیدی در آن ایجاد کردند. در ابتدا فقط افرادی که تخصصی در کامپیوتر داشتند میتوانستند از این سیستم عامل استفاده نمایند زیرا کارهایی از جمله کامپایل کردن، بررسی کردن کدها را انجام میدادند اما با وجود زیر شاخهها و سیستم عاملهای جدیدی که عرضه کرد مثل redhat توانست کاری کند که افرادی که تخصصی ندارند و برای استفاده شخصی میخواستند هم استفاده نمایند.
لینوکس RED HAT
لینوکس redhat یکی از بهترین و کاملترینها در بین دیگر نسخههای لینوکس است که سرویسهای قابل توجهی به کاربرانش ارائه میدهد در هنگام نصب این سیستم عامل بر روی کامپیوترتان یک سری نرمافزارهای کاربردی مرتبط با تجاری بر روی سیستمتان نصب خواهد شد زیرا اگر بخواهید و این امکان وجود نداشت که بتوانید توسط این سیستم عامل آنها را نصب نمایید باید هزینهی زیادی را برای دریافت آن نرمافزارها پرداخت میکردید. که این سیستم عامل از قوانینی که گنو تعیین کرده است تبعیت نمیکند و آنها را انجام نمیدهد. زمانی که سیستم عامل را بر روی کردید قابلیتهای زیادی برای شما فعال خواهد شد که میتوانید از این قابلیتها در انجام کارهای خود از آن استفاده نمایید که شامل:
- میتوانید سیستم خود را تبدیل به شبکهی LAN و یا متصل به اینترنت نمایید.
- اگر چند کامپیوتر را به هم متصل کردید و شبکهای در میان آنها ایجاد کردید میتوانید یک کامپیوتر را به عنوان سرویس دهنده انتخاب نمایید تا کارهایی از قبیل: چاپ، وب، فایل و دیگر کارها را انجام دهد.
- بازیهایی که به صورت شبکهای و یا انفرادی هستند را نصب کرده و بازی نماید.
- با سایر کاربران از طریق نرمافزارهای گوناگون ارتباط برقرار نمایید.
- نصب آسان آن باعث شده است طرفداران زیادی پیدا کند زیرا به شما این امکان را قرار داده تا به راحتی از طریق راهنمای موجود در فایل مراحل نصب را پیش ببرید.
- محیط رومیزی به منظور آسان نمودن و آزاد نمودن کاربران در انجام و انتخاب میزکار و صفحه دسکتاپ خود است؛ زیرا این امکان را فراهم نمده تا کاربران بتوانند دسکتاپ را آنطور که میخواهند تغییر دهند.
- اینها تنها قابلیت این سیستم عامل نیست و تنها بخشی از آن بوده که به شما شرح دادیم.
قابلیتهای جدید Redhat
- بهبود بخشیدن وضعیت ظاهری ردهت: که ساختار منوها و آیکنها تغییر کرده و صفحهای که مراحل نصب را نمایش میدهد همه در یک قالب تهیه شده و یکسان است.
- ابزارها و نرمافزارهای جدید: علاوه بر نرمافزارهایی که برای کارهای تجاری افراد کاربرد دارند نرمافزارهای کاربردی دیگری در هنگام نصب برای شما آورده میشود که کاربران میتوانند بسته به فعالیت و کاری که انجام میدهند آنها را انتخاب کرده تا بر روی سیستم نصب شود مثل: مرورگر اینترنت، پست الکترونیکی
سیستم مورد نیاز Redhat
ممکن است کاربرانی که قصد دارند این سیستم عامل را نصب نمایند کامپیوترشان قدیمی بوده و توانایی و نصب نشود، به همین علت به شما خواهم گفت حداقل امکاناتی که برای نصب آن نیازمندید چه چیزی خواهد بود
- پردازندهی سازگار: کامپیوترهای کاربران نیازمند آن است که با پردازندهی اینتل سازگار است و حتما نیاز نیست به پردازندههای قوی و پیشرفته وابسته است.
- CD درایو: دارا بودن فلاپی درایوو یا سی دی رام زیرا هنگام نصب باید کامپیوتر خود را روی آنها بوت کنید.
- دیسک سخت: شما برای نصب و راه اندازی حداقل پانصد مگابایت حافظه نیازمندید.
- رم: همچنین برای نصب و محیط کاربری و گرافیکی آن نیازمند 128 مگابایت حافظه هستید.
ویژگیهای لینوکس Redhat
- ذخیره سازی اطلاعات.
- داشتن امنیت بسیار بالا.
- داشتن عملکرد بالا.
- سریع تر کردن مدیریت فایلهای زیاد و بزرگ.
- پشتیبانی از تکنولوژی OPEN SHIFT.
- قابلیت انتقال به محیط مجازی ساز.
زبانهای قابل استفاده و اجرا در لینوکس Redhat
میتوان به زبان برنامه نویسی پایتون، پی اچ پی، روبی، پرل، آپاچی اشاره نمود و نام برد. در حال حاضر دیگر لینوکسی به نام Redhat وجود ندارد و منسوخ شده است و این سیستم عامل تحت یک عنوان دیگر RED HAT ENTERPRISE تولید شده است که محصولات متعددی با امکانات مختلف به بازار عرضه کرده است یکی از این محصولات که زیر شاخهی مدل ردهت است REAL-7 است که امکانات متفاوتی را در بردارد امکانات این سیستم عامل شامل:
- سیستم CONTIANERS: یکی از بهترین و مهمترین امکاناتی که در این مدل قرار دادند مجازی سازی است که در اپلیکیشنها قرار گرفته است که این امکان را میدهد تا هر نرمافزاری که مورد توجه کاربران بود بتوانند آن را بر روی سیستم عامل نصب نمایند.
- سیستم PERFORMANCE: یک تکنولوژی جدید است که در نسخه جدید قرار گرفته است تا کاربران بتوانند مانیتور و سیستم خود را آنالیز نمایند.
- ابزار SNAPPER: این ابزار هم بخش جدیدی است که به سیستم عامل اضافه شده است که کار آن حذف کردن، ایجاد کردن و مدیریت اسنپ شاتها بر روی سیستم هستند که کاربران توسط آن میتوانند بکاپهای گرفته شده را مدیریت نمایند.
بطور کلی اگر کاربران نیازمند آن هستند که سیستمشان از عملکرد بالا و ثبات برخوردار شود لینوکس ردهت گزینهی خوبی است تا بر روی سیستم خود نصب نمایند اما اگر شما جز کسانی هستید که رابط گرافیکی سیستم برایتان اهمیت بالایی دارد توصیه میشود از دیگر سیستم عاملهای موجود در لینوکس استفاده نمایند
پیشنهاد نویسنده: توزیعهای مختلف لینوکس را بررسی کنید.
تجربیات کار خود را با این توزیع محبوب لینوکس در بخش نظرات برای ما بنویسید.
ارسال پاسخ