من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

طراحی سایت مشابه دیوار

طراحی سایت مشابه دیوار
طراحی سایت مشابه دیوار

طراحی سایت مشابه دیوار

حتما به یاد دارید که در چند سال گذشته قبل از فراگیر شدن کسب و کارهای آنلاین، مردم برای درج انواع آگهی از جمله خرید و فروش ملک یا لوازم خانگی و حتی پیدا کردن شغل به سراغ روزنامه‌ها و مجلات می‌رفتند. ولی امروزه سایتی مانند دیوار این نیاز‌ها را رفع کرده است و افراد به راحتی می‌توانند خرید و فروش کالا بدون واسطه را تجربه کنند. با توجه به اینکه خرید و فروش کالاها و تبلیغات همواره نیاز اساسی انسان است، افراد زیادی قصد راه اندازی سایت مشابه دیوار دارند. بنابراین قصد داریم در ادامه این مقاله درباره طراحی سایت مشابه دیوار و امکانات مورد نیاز آن صحبت کنیم.

 

مراحل طراحی سایت مشابه دیوار

ساخت سایت مشابه دیوار از طریق برنامه نویسی هزینه بسیار بالایی دارد، برای اینکه به راحتی بتوانید سایت با هزینه مقرون به صرفه طراحی کنید بهتر است از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید و با هزینه تقریبا یک دهم سایت خود را راه‌اندازی کنید.

 

مراحل ساخت سایت مشابه دیوار با وردپرس

خرید هاست: اولین قدم در طراحی هر سایت خرید هاست است. تاثیر هاست روی سرعت سایت بسیار بالاست. بنابراین حتما درباره انتخاب میزبانی سایت خود تحقیق کنید و بهترین هاست را انتخاب کنید.

خرید دامنه: دامنه یا نام سایت اولین برخورد کاربران با سایت شماست، در انتخاب نام دامنه به نکاتی مانند کوتاه بودن، ماندگاری در ذهن، عدم استفاده از پسوند و پیشوند و تناسب با کسب و کار خود دقت کنید.

خرید قالب دایرکتوری: یکی از جذابیت‌های کار با وردپرس استفاده از قالب‌های متنوع است. شما قصد راه‌اندازی هر وب‌سایتی از جمله شرکتی، فروشگاهی و تبلیغاتی و.. دارید، می‌توانید از قالب‌های وردپرس متناسب با کسب و کار خود استفاده کنید، مثلا برای طراحی سایت شبیه دیوار بهترین کار استفاده از قالب دایرکتوری است.

قالب دایرکتوری برای طراحی سایت شبیه دیوار

شخصی سازی قالب وردپرس: بعد از دانلود و نصب قالب دایرکتوری به سادگی می‌توان صفحات مختلف قالب و هدر و فوتر و فهرست را مطابق سلیقه خود شخصی سازی کنید.

نصب افزونه‌های ضروری: از مهم‌ترین مراحل در طراحی سایت مشابه دیوار با وردپرس استفاده از پلاگین‌ها برای افزودن امکانات بیشتر به سایت است. بدون استفاده از پلاگین‌ها نمی‌توانید سایت حرفه‌ای طراحی کنید.

 افزونه‌های کاربردی برای سایت مشابه دیوار عبارتند از:

  • افزونه‌های امنیتی مانند افزونه وردفنس و افزونه آیتم سکوریتی.
  • افزونه‌های سئو مانند افزونه رنک مث با افزونه یواست سئو.
  • افزونه‌های ورود و ثبت نام کاربران مانند افزونه دیجیتس.
  • افزونه چت و پشتیبانی.

 

امکانات سایت مشابه دیوار

تا به اینجا مراحل راه اندازی سایت مشابه دیوار را بیان کردیم اما برای اینکه سایت شما کاملا حرفه‌ای شود و تمام امکانات سایت‌های دایرکتوری در سایت‌تان قرار بگیرد، باید امکاناتی که سایت دیوار دارد تا جایی که می‌توانید در سایت خود استفاده کنید. مهم‌ترین امکانات و ویژگی‌های سایت شبیه دیوار عبارتند از:

  • سرعت بالا: سرعت بالا یکی از ملاک‌های گوگل برای امتیاز دهی به سایت‌ها است. سایت دیوار بسیار سریع است و این موضوع یکی از ملاک‌های موفقیت در حفظ کاربران این سایت است. همان‌طور که در قسمت قبل گفتیم‌ هاست یکی از فاکتورهای سرعت سایت است.
  • طراحی کاربر پسند و ساده: سایت دیوار طراحی ساده و در عین حال کاربر پسند دارد. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، کاربران به سادگی می‌توانند لوکیشن مورد نظر خود را تغییر دهند، آگهی ثبت کنند و کالای مورد نظر خود را سریعا جستجو کنند. همین موضوع منجر به رضایت بالای کاربران شده است.

ظاهر کاربرپسند سایت دیوار

بنابراین در هنگام طراحی سایت مشابه دیوار حتما این موضوع را در نظر بگیرید و بهترین قالب‌های کاربرپسند دایرکتوری را از طریق لینک زیر خریداری کنید:

https://rtl-theme.com/

  • ثبت آگهی به صورت سریع: مهم‌ترین کارکرد سایت‌های تبلیغاتی مانند دیوار قابلیت ثبت سریع آگهی است، هرچه فرآیند ثبت آگهی و انتشار آن برای کاربران ساده‌تر شود تجربه کاربری بهبود می‌یابد.
  • پشتیبانی حرفه‌ای: کاربران سایت دیوار در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند کلیه سوالات خود درباره ثبت آگهی، شرایط و مقررات و تخلفات چه از طریق تماس تلفنی و چه از طریق چت با کارشناسان پشتیبانی در میان بگذارند و پاسخ خود را دریافت کنند. بنابراین به پشتیبانی سایت و پاسخ سریع به کاربران سایت خود اهمیت دهید.
  • طراحی واکنش گرا یا ریسپانسیو: با توجه به اینکه 60 درصد کاربران فضای مجازی از موبایل استفاده می‌کنند، حتما به طراحی واکنش‌گرای سایت دقت کنید.
  • دسته بندی صحیح: یکی از امتیازات سایت دیوار دسته‌بندی دقیق کالاها است. همین موضوع باعث شده تا کاربران در کمترین زمان ممکن به هدف خود در سایت دیوار برسند. پس در طراحی سایت مشابه دیوار در دسته بندی کردن کالا‌ها و فیلتر آن‌ها بر اساس ویژگی‌ها دقت کنید.

به طور خلاصه در این مقاله، ابتدا به هدف طراحی سایت مشابه دیوار و مراحل راه‌اندازی سایت پرداختیم و در نهایت مهم‌ترین نکات و ویژگی‌هایی که سایت شبیه به دیوار باید داشته باشد بیان کردیم. امیدواریم برای شما مفید باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]