من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

معرفی hibernate orm

معرفی hibernate orm
معرفی hibernate orm

معرفی hibernate orm

یک الگوی است که می‌تواند جدول‌هایی که در بانک اطلاعاتی به صورت رابطه‌ای هستند را مپ نماید منظور از بانک‌های اطلاعاتی رابطه‌ای می‌توان: اوراکل، مای اس کیو ال، اس کیو ال سرور و یا اکسس نام برد. که اولین او آر ام توسط شرکت جاوا به نام هایبرنیت او آر ام تولید گردید که فعالیت بخش خصوصی را انجام می‌دادند به طور کلی یک لایه مترجم است که بین پایگاه داده و زبان برنامه نویسی قرار گرفته و آن‌ها را به هم دیگر تبدیل می‌نماید.

 

معرفی hibernate orm

بسیاری از کاربران از او آر ام در کارهای خود استفاده نمی‌کنند زیرا بر این باورند که استفاده از آن باعث می‌شود کارایی سیستم شان افت پیدا کند اما اگر ارجعیت‌های سیستم‌شان را متوجه شوند می‌توانند عملکرد خوبی را از سیستم خود دریافت نمایید. یک‌سری کدها در نوشتن برنامه برای دات نت .NET لازم است که آن کدها مرتبط با کار با داده و ثبت آنان است که می‌توانند از او آر ام ها استفاده نمایند. اگر در سیستم‌تان از اوآرام‌ها استفاده نمایید باعث می‌شود بخش‌های خسته کننده و سطح پایین سیستم‌تان را دیگر بررسی نکرده و به بخش‌های مهم‌تر رجوع و کار نمایید.

 

دلایل استفاده از او آر ام

  • این ابزار باعث می‌شود که زمان تحویل پروژه را کاهش نمایید.
  • زمانی که برنامه خود را آزمایش می‌کنید زمان آن را می‌توانید با استفاده از ابزار او آر ام کاهش دهید.
  • هم‌چنین اگر از ابزار او آرام استفاده نمایید می‌توانید کارهایی که مرتبط با برنامه نویسی است را ساده‌تر نمایید.
  • و یا با استفاده از ابزار می‌توانید کدهای بهتری را طراحی و تولید نمایید.

 

هایبرنیت چیست؟

بسیاری از برنامه‌هایی که توسط برنامه نویسان نوشته می‌شود از یک پایگاه داده برای نگهداری و یا بازیابی داده‌ها استفاده می‌کنند و این باعث می‌شود تا بدون پیچیدگی خاصی داده‌ها و اطلاعات تان را ذخیره کرده و با جستجوی سریع اطلاعات و داده مورد نظر را پیدا نمایید. اما برای استفاده کردن از این در یک سری برنامه‌ها مانند جاوا که یک برنامه شی گرا هستند به مشکل برخوردند و هنوز نتوانستند بعضی از آن مسائل را برطرف نمایند یعنی آن‌ها نمی‌توانند داده‌های شی گرا را ذخیره و یا بازیابی نمایند. که با استفاده از ابزاری به نام هایبرنیت و با به وجودآوردن آن توانستند یک سری از مشکلات را حل نماید به اصطلاح می‌توان پایگاه داده خود را به صورت شی گرا ایجاد نموده و با استفاده از آن می‌توانید داده‌های شی گرا را ذخیره، به‌روزرسانی، حذف نمایید که باعث می‌شود کارایی برنامه افزایش پیدا کند. به طور کلی می‌توان گفت هایبرنیت یک کتابخانه و پایگاه داده‌ی شی‌گرا است که به زبان جاوا عمل می‌کند و یک پایگاه داده رابطه‌ای را ایجاد کرده است و کاربرد آن در جداول پایگاه داده است که ابزارهای متفاوتی برای مدیریت شی‌ها تولید کرده است تا کاربران بتوانند از آن‌ها در برنامه نویسی جاوا استفاده نمایند.

 

مزایای استفاده از هایبرنت

  • ابزار کم حجم بوده و اپن سورس است.
  • هم‌چنین این امکان را دارد که به صورت خودکار جدول‌های پایگاه داده را تولید نماید تا کاربران نیاز نشود که به صورت دستی آن‌ها را ایجاد و تولید نمایند.
  • با استفاده از آن‌ها می‌توان به راحتی اطلاعات را از جداول دریافت و یا بازگردانند.
  • هم‌چنین این امکان را برای کاربران خود فراهم می‌کند تا آمار از کوئری‌های برنامه و یا وضعیت پایگاه داده برنامه خود را دریافت و از آن استفاده نمایند.
  • باعث می‌شوند تا عملکرد و اجرای برنامه سریع‌تر انجام شود.

 

لایه‌های اصلی هایبرنت

  • ایجاد نمودن یک کلاس بهنام ‏persistent کلاس به برنامه خود.
  • و برای کلاس ‏persistent یک فایل نقشه‌دهی ایجاد کرده است.
  • یک فایل پیکربندی برای برنامه ایجاد می‌نماید.
  • هم‌چنین یک کلاسی برای ایجاد و نگهداری هایبرنیت ایجاد می‌شود.

کاربران با استفاده از هایبرنیت می‌توانند به پایگاه داده خود متصل شده و کوئری‌های مرتبط را با استفاده از آن ترجمه نمایند و هم‌چنین زبان‌های کوئری را پشتیبانی می‌نماید و با استفاده از آن می‌توانید برنامه‌هایی که مقیاس بزرگ و کوچک دارند مورد استفاده قرار بگیرند و با آن‌ها کار نماید اگر در پایگاه داده تغییراتی صورت گرفت زمان و داده‌های آن‌ها را به صورت جداگانه و بصورت یک نسخه ثبت کرده تا کاربران بتوانند از آن نسخه‌ها استفاده نمایند. به دلیل منبع باز بودن آن هر کاربری می‌تواند به صورت رایگان از آن استفاده کردند و نیازهای خود را از طریق آن برطرف نمایند و همان طور که می‌دانید مشکل بسیاری از کاربران کدنویسی است که همیشه به دنبال راه حل آسان‌تری می‌گردد که استفاده از این ابزار توانسته‌اند به صورت ارزان و موثرتری برنامه خود را توسعه دهند.

 

معایب هایبرنیت

  • برای برنامه‌هایی که پیچیده‌تر هستند مناسب‌اند و برای برنامه‌هایی که پایگاه داده ساده دارند کاربردی نیست.
  • کاربران نیاز به یادگیری دارند و تا بتوانند از این ابزار استفاده نمایند زیرا بدون یادگیری آن کار سختی است.
  • برای این که بتوانید یک برنامه کوچک شی‌گرا راه‌اندازی و عملکرد آن را بررسی نمایید زمان طولانی را باید صرف این کار نمایید.

 

جمع بندی

به طور کلی می‌توان گفت هایبرنیت منبع باز است و کاربران می‌توانند به صورت رایگان از آن استفاده نمایند و برای کارها و برنامه‌هایی که پیشرفته‌تر و پیچیده‌تر هستند کاربرد بهتری دارند و می‌توانند به کاربران خود در زمینه‌های مختلف کمک کنند به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا پایگاه داده شی‌گرای خود را با استفاده از آن مدیریت و ایجاد نمایید.

 

تجربه‌ی کار خود را با این تکنولوژی در بخش نظرات همین نوشته بنویسید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]