بهترین استارتاپهای ایران
استارت آپ کلمه از است که امروز زیاد از آن استفاده میشود استارت آپ فناوری است که نوپا هستند یعنی کاری که افراد برای کسب و کار خود شروع کرده و یک شغل جدید با استفاده از فناوری نوین و نوپا آن را ایجاد میکند بهطور کلی معنی استارت آپ این گونه است که افراد یک کار را با استفاده از فناوری و خلاقیت و ابتکار برای برای خود ایجاد میکنند این افراد برای اینکه بتوانند در این حیطه فعالیت نمایند باید یک سری کارها را به منظور بهتر کردن فعالیت شغلی انجام دهند.
بهترین استارتاپهای ایران
این کارها شامل موارد زیر است:
- برنامه ریزی یعنی افراد بتوانند هدفی را برای کسب و کاری که میخواهند انجام دهند برنامهای تعیین کنند و آن را به طور کامل و صحیح به پایان برساند.
- جاه طلبی این کار باعث میشود شما بتوانید برای بهتر شدن کار خود به دنبال چیزهای جدیدی رفته و از آن استفاده کنید و همیشه به دنبال بزرگتر کردن و بهتر کردن کار خود بروید، آنگاه میتوانید در استارتاپ جایگاه خوبی داشته و موفق شوید.
- برای خود برنامهای بلند مدت تعیین کنید و خود را با استارت آپهای موفق در زمینه کاری خود مقایسه نمایید زیرا این کار باعث میشود شما همیشه در تلاش برای بهتر شدن شوید.
- استارتاپها در هر زمینهای میتوان گفت فعالیت میکند یعنی در هر حوزهای و هر کاری که میتوانید در آن نوآوری و خلاقیت ترکیب کنید و کاری متفاوت را انجام دهید پس یعنی محدودیتی برای افراد که میخواهند استارتاپی را آغاز کنند وجود ندارد.
پیشنهاد نویسنده: استارتاپهای موفق دنیا
تفاوت بین استارتاپی که تازگی به وجود آمده و کسب و کاری که قدیمی و به صورت سنتی انجام میشود به شرح زیر است:
از نظر مالی همانطور که همه ما میدانیم برای شروع کسب و کار سنتی شما نیازمند هزینه و سرمایه زیاد نیستید و میتوانید با اندک سرمایهای که دارید کسب و کار خود را شروع کنید و این شغلهای کوچک نیازی ندارند که با یک سرمایه گذار همکاری کنند اما برای کسب و کارهایی مانند استارتاپها شما نیازمند آن هستید که یا خودتان سرمایه گذاری کنید و یا از یک سرمایه گذار برای شروع استفاده نمایید تا بتوانند به شما در این راه کمک کند اگر در کاری که شروع کردید هدفمند شوید و و کارها و برنامهها را به درستی انجام دهید رشد چشمگیری در شغلتان میکنید که گاهی باعث میشود دیگر شغلتان به استارت آپ معنا نشود و یک شغل و شرکت مستقل و همچنین سودآور تبدیل شود. استارت آپ کلمه است که در چند دهه خیر وارد کشورمان شده است که جایگاه خوبی برای خود پیدا کرده است و استارتاپهایی در زمینههای مختلف ایجاد و راه اندازی شده است بیشتر این استارتاپها از استارتاپهایی که در خارج از کشور فعالیت میکنند الگو برداشته تفاوتهایی در آن ایجاد نموده و آن را تولید کردند این استارتاپها زمینههای مختلف از جمله تبلیغات تجاری پزشکی و دیگر زمینهها فعالیت کردند که توانستهاند بهترین کار را برای خود و افراد جامعه ایجاد نمایند این استارتاپها میتوانند با استفاده از تکنولوژیهای به روز شده خدمات ای را ارائه دهند.
بهترین استارتاپهای در ایران
- استارتاپ آپارات: امروزه همه افرادی که در ایران زندگی میکنند تقریباً با این سایت آشنایی داشته و حداقل یک بار با آن کار کردند این استارتاپ برای کارهایی که برنامه یوتیوب برای کاربران خارجی انجام میداد برای کاربران ایرانی انجام دهد یعنی افراد بتوانند با استفاده از آن فیلمهای آموزشی و فیلمهای سینمایی و یا آهنگهای مجاز کشور را در این سایت دیده و با استفاده از آن نیازهای خود را برطرف نمایند.
- استارتاپ دیجی کالا: این نرمافزار و سایت که در ایران تولید شده است هم از نمونه خارجی الگو برداشته است و مانند سایت آمازون به هدف فروش کالاها و ابزارهای مورد نیاز کاربران ایرانی کار میکنند امروزه این نرمافزار به یک جایی رسیده است که تقریباً از همه کالاها و محصولات پشتیبانی کرده و کاربران میتوانند به راحتی آن را به صورت آنلاین سفارش دهند.
- استارتاپ مهمانو: یکی از بهترین و پرکاربردترین نرمافزارهایی است که در بین کاربران ایرانی انتخاب شده است زیرا با استفاده از این نرمافزار شما میتوانید برای مراسمهایی که خواهان انجام آن هستید با آنها هماهنگ کرده تا آنها بتوانند به جای شما مدیریت آن مراسم را در دست بگیرند و کارهایی که شما برای انجام آن نیازمند بودید و انجام میدادید را انجام دهند برای مثال مراسمهایی مانند عروسی برگزاری تورهای مسافرتی برعهده کاربران این نرمافزار است تا کالاهایی که برای مراسمها نیاز است را تهیه و مراسمرا مدیریت نمایند.
- استارتاپ بازار: نمونه خارجی این اپلیکیشن میتوان به گوگل پلی اشاره نمود این اپلیکیشن کار گوگلپلی را انجام میدهد یعنی کاربران میتوانند با استفاده از آن اپلیکیشنها مورد نظر خود را در این اپ پیدا کرده و به راحتی هم را دانلود و نصب نمایند اپلیکیشن گوگل پلی برای کاربران ایرانی محدودیتهایی را در نظر گرفته است اما با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید به راحتی به اپها و بازیها دسترسی پیدا کرد.
- استارتاپ تپسی: اپلیکیشن تپسی برای استفاده هوشمند برای درخواست تاکسی است که امکانات و قابلیت بالایی را برای کاربران خود فراهم آورده است که در ایران رقیب بزرگ اپلیکیشن اسنپ است؛ زیرا هر دو در این زمینه فعالیت میکند که شما میتوانید با استفاده از این نرمافزار به راحتی برای خود تاکسی گرفته و مسیر در حین سفر دیده و بتوانید با حداقل هزینه و ایمن بودن بالا به مقصد برسید.
- استارتاپ دیوار: با استفاده از این نرمافزار شما میتوانید وسیلهها و ابزارهای مورد نظرتان که دیگر با آنها کار نمیکنید و به صورت دست دوم است را به دیگران بفروشید و از آن منبع درآمد کسب کنید شما میتوانید با استفاده از این اپلیکیشن عکسی از ابزارها و وسایل خود را در پیج شخصی خود قرار داده که اگر فردی آن را انتخاب کرد بتوانید هزینه را از آن شخص دریافت کرده و محصول را برای آن فرد ارسال کنید.
- استارت آپ پتیا: شاید شما هم برای اولین بار است که اسم این نرمافزار را میشنوید و یا با آن کار نکردهاید باید بگویم اگر شما از حیوانات در خانه نگهداری میکنید و حیوان خانگی دارید میتوانید با استفاده از این نرمافزار تمام ابزارهایی که برای آن حیوان لازم است را با قیمت کمتر و کیفیت بالا خریداری کرده و در به منزل دریافت کنید برای کسانی که در شهرهای زندگی میکنند که تهیه غذاها و لوازم حیوانات خانگی در آن محدوده است بسیار مناسب است؛ زیرا تنوع بسیار بالایی در اقلامش موجود است.
- استارتاپ اسنپ: این اپلیکیشن هم مانند دیگر اپلیکیشنها از استارتاپهای خارجی الگو برشته و توانسته است با استفاده از این اپلیکیشن راحتی را برای کاربران خود ایجاد نماید زیرا افرادی که تمایل دارند تاکسی بگیرند به راحتی میتوانند با اپلیکیشنی که بر روی گوشی خود نصب میکنند مسیر مردم و مثل خود را مشخص نمایند و با خیال راحت از آن تاکسی استفاده کنند زیرا خدمات بسیار با کیفیت و پشتیبانی بسیار قوی برای مشتریان خود دادهاند.
- استارتاپ بامیلو: مانند یک تجارت است که با استفاده از آن کاربران میتوانند کسب و کاری برای خود راه اندازی نمایند و یک فروشگاه اینترنتی در این اپلیکیشن درست کنند و محصولات خود را در آن قرار داده تا کاربران بتوانند بسته به نیازهای خود از آن استفاده و خرید نمایند این اپلیکیشن مانند دیجی کالا محصولات را به فروش میرساند با این تفاوت که در این نرمافزار شما میتوانید پوشاک هم به صورت ویژه به فروش برسانید که در دیجی کالا هنوز از نظر لباس و پوشاک پیشتاز نشده است.
- استارتاپ اسنپ فود: این اپلیکیشن با استفاده از موقعیت مکانی که شما دارید تمامی رستورانهایی که با این اپلیکیشن قرارداد بستهاند را نمایش داده و شما میتوانید در سریعترین راه ممکن غذای مورد علاقه خودتان را در این اپلیکیشن سفارش داده و درب منزل در کمترین زمان دستتان برسد این یکی از اپلیکیشنهای مورد توجه کاربران ایرانی قرار گرفته است.
- استارتاپ نت برگ: این استارتاپ به منظور تخفیف و کمتر کردن هزینههای کاربران در روزمره به کار رفته است یعنی یکسری از مسئولان که مشغول کسب درآمد هستند میتوانند در این اپلیکیشن ثبت نام نموده و تخفیفهایی را برای مشتریان خود اعمال نمایند تا کاربران بیشتری را جذب کنند و همچنین بتوانند درآمد بیشتری را کسب نمایند.
- استارتاپ بلدشو: با استفاده از این اپلیکیشنی که ساخته شده است و کاربران میتوانند فیلمهای آموزشی که در دنیا با زبانهای دیگری تولید شده است به زبان فارسی دسترسی پیدا کرده فیلمها استفاده نمایند اگر نتوانستید آموزشی مورد نظر را در این اپلیکیشن پیدا کنید میتوانید با پشتیبانی آن در میان گذاشته و در حداکثر زمان ممکن این فیلم به زبان فارسی برای شما در اپلیکیشن موجود خواهد شد.
- استارتاپ نینیکس: این استارتاپ در زمینههای پزشکی کاربرد دارد و با استفاده از این نرمافزار و دستگاه موجود کاربران میتوانند ابزار را بر روی بدن کودک قرار داده و با استفاده از نرمافزاری که بر روی موبایل نصب شده است به پدر و مادر نوزاد اطلاع داده شود که وضعیت جسمانی بدن در چه حالی است مثل دمای بدن ضربان قلب برای آنها نمایش میدهد.
- استارتاپ زوپ: نوبت دهی و مشاوره پزشکی ایجاد شده است که نوبت دهی در آنها به صورت آنلاین بوده و پزشکانی که در این اپلیکیشن ثبت شدهاند میتوانند بیماران خود را نوبت داده و همچنین مشاورههای ویدیوی برای بیماران آن تهیه نماید تا بتوانند از این طریق با آنها ارتباط برقرار نمایند و همچنین میتواند از طریق چتی که در اپلیکیشن وجود دارد بیماران با دکتر دستیار دکتر خود صحبت نمایند و مشاوره مورد نیاز از آنها دریافت کنند.
استارتاپهای زیادی در ایران تولید و راه اندازی شده است که بسیاری از آنها توانستند جایگاه خوبی برای خود پیدا و درست کنند و سود بسیاری در آن کردند اما از استارتاپها هم بودند که کاری را شروع کرده و نتوانستند در آن موفقیت برسد. برای اینکه بتوانید استارتاپ خود را شروع کرده آن را در دسترس همگان قرار دهید میتوانید استارتاپ خود را ثبت کنید تا کسی نتواند از شما جلو زده و از این استارتاپ به هدف کسب سود برای خود استفاده نمایند یک سری قوانین برای ثبت استارتاپها وجود دارد مانند حقوق مالکیت قوانین تجارت رعایت حقوق مصرف کنندگان حقوق بین رقابت کنندگان حریم خصوصی افراد و حقوق درست کردن نرمافزارهای کامپیوتری که شما باید با این موارد آشنا شوید، در مواقعی که به مشکل برخوردید بتوانید با استفاده از آنها مشکل خود را رفع نمایید.
مزایای و معایب همکاری با استارت آپها
- شما میتوانید با استفاده از این استارتاپها مکانی راحتتر و جعبه صمیمیتر برای کاربران خود و یا مشتریان خود انتخاب نمایید و به کاربران خود این امکان را میدهید تا راحتتر و سریعتر بتوانند تنوع کارهایتان را دیده و زودتر آنها را خریداری کنند و یا به آنها دسترسی پیدا کنند.
- هر کاری که علاوه بر مزایا و معایبی را هم در بر دارد که معایب به همکاری با استارتاپها این گونه است که ممکن است حقوق کمتری بگیرید و یا ممکن است این حقوق به صورت مستمر و مداوم پرداخت نشود یا برای کسب تخصص به مشکل برخورده و برایتان سخت شود که مهارتهای بیشتری را در حوزهای که در آن فعالیت میکنید کسب نمایید و یا ممکن است از نظر زیرساخت آن استارتاپ قوی نبوده، این کار باعث میشود مشتریان نتوانند به این شرکتها و اپلیکیشنها اعتماد کافی را به دست میآورد.
پیشنهاد نویسنده: کتاب اصول فریلنسینگ موفق
جمع بندی
به طور کلی همه استارتاپها به منظور راحتی و آسان کردن زندگی انسانها در حوزههای مختلف به وجود آمده است که کاربران بسته به نیازهای خود از این استارتاپها استفاده مینمایند و این استارتاپها وظیفه دارند بهترین خدمات را به کاربران خود ارائه دهند تا بتوانند سود قابل توجهی از این کار و حساب جدیدی که زدهاند به دست بیاورند.
نظرات خود را در ارتباط با مقالهی بهترین استارتاپهای ایران بنویسید.
ارسال پاسخ