عضو کانال یوتیوب ما شوید.

فریم ورک های بک اند؛ ۴ فریم ورک پرطرفدار

فریم ورک های بک اند؛ ۴ فریم ورک پرطرفدار
فریم ورک های بک اند؛ ۴ فریم ورک پرطرفدار

فریم ورک های بک اند برای توسعه برنامه‌های کاربردی و کسب‌وکارهای بی‌شماری در سراسر جهان ضروری هستند. یافتن فریمورک های بک اند مناسب برای توسعه دهندگان برای اطمینان از عملکرد و مقیاس پذیری بهینه می‌تواند بسیار مهم باشد. امروزه با وجود گزینه های بسیار زیاد، انتخاب گزینه های مرتبط می‌تواند دردسرساز باشد. برای دریافت ایده بهتر، به ۴ فریمورک برتر باطن که در زیر ذکر شده است نگاهی بیندازید که می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری صحیح کمک کند. در این مقاله به شما خواهیم گفت بهترین فریم ورک های بک اند کدامند و در ادامه با فریم‌ورک‌های پرطرفدار آن آشنا خواهیم شد.

 

فریم ورک چیست؟

چارچوب نرم‌افزاری پایه‌ای است که توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های کاربردی و طراحی سایت را به روشی سریع‌تر و استاندارد ایجاد کنند.

توسعه وب به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شود : توسعه Frontend و توسعه Backend.. یک فریمورک توسعه دهنده Backend مسئول ساخت اجزای سمت سرور یک برنامه وب است.

همانطور که قسمت فرانت اند با کاربر تعامل دارد، قسمت بک اند مسئول اجزای داخلی است. یک فرانت اند ممکن است بدون پشتیبان کار کند، اما برای ایجاد یک برنامه کاربردی وب کاملاً کاربردی، لازم است یک بک اند مناسب متصل به یک فرانت اند داشته باشید.

نقش یک توسعه دهنده بک اند با یک توسعه دهنده فرانت اند متفاوت است. یک توسعه دهنده فرانت اند بیشتر بر نحوه ظاهر شدن برنامه متمرکز است در حالی که یک توسعه دهنده بک اند بر روی سرورها، پایگاه های داده و نحوه اتصال و تعامل هر دو طرف با یکدیگر متمرکز است.

چارچوب وب بک اند یک ابزار نرم افزاری است که می‌تواند برخی از جنبه های فرآیند توسعه وب را خودکار کند و آن را آسانتر و سریعتر کند. به‌طور دقیق‌تر، یک چارچوب وب بک اند، کتابخانه‌ای از مدل‌ها و ابزارهایی است که می‌تواند به توسعه‌دهنده کمک کند تا معماری وب‌سایت، برنامه وب، طراحی سایت فروشگاهی برنامه تلفن همراه یا نرم‌افزار خود را بسازد.

برای روشن شدن موضوع، می‌توانیم مثالی بزنیم: یک چارچوب وب بک اند مانند یک قالب برای یک پروژه طراحی گرافیکی در نظر بگیرید. بدون چارچوب، شما یک بوم سفید دارید که باید هر قطعه را بسازید، هر عنصر را به صورت دستی طراحی کنید، هر رنگ و موقعیتی را انتخاب کنید و مطمئن شوید که همه چیز می‌تواند با هم کار کند. با یک قالب (یا یک چارچوب)، شما نیمی‌از کار را انجام داده اید: یک ساختار مشخص دارید که می‌توانید آن را به دلخواه شخصی سازی کنید، و همچنین عناصر از پیش ساخته شده ای دارید که می‌توانید از آنها استفاده کنید و به جای اینکه آنها را بسازید یکپارچه کنید.

با استفاده از یک چارچوب وب پشتیبان، کار توسعه‌دهنده به همین روش آسان‌تر است: توسعه‌دهنده در طراحی سایت شرکتی به‌جای اینکه مجبور باشد هر خط را به زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف کدنویسی کند، می‌تواند از یک ساختار معین و ابزارها و ماژول‌های داده‌شده برای ساخت برنامه‌های خود سوء استفاده کند.

 

بهترین فریم‌ورک‌های بک‌اند کدامند؟

1-  Laravel

Lavarel یک چارچوب وب PHP منبع‌باز برای توسعه برنامه های وب مبتنی بر Symfony است که از معماری مدل-نما-کنترلر (MVC) پیروی می‌کنند.

لاراول یک سیستم بسته بندی مدولار مجهز به مدیریت وابستگیها اختصاصی ارائه می‌دهد. لاراول به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های وب رتبه بندی می‌شود و برخی از کارشناسان این فناوری را بهترین نرم افزار برای توسعه بک‌اند می‌دانند.

همچنین لاراول راه‌های متعددی را برای دسترسی به پایگاه‌های داده رابطه‌ای به همراه ابزارهای نگهداری و استقرار برنامه در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. لاراول دارای مجوز MIT و دارای کد منبع میزبانی شده در GitHub است

2- Express.js

Express.js، که به عنوان Express نیز شناخته می‌شود، یک چارچوب برنامه وب Node.js و نرم افزار منبع باز است که تحت مجوز MIT در دسترس است. برای ساخت API‌ها و برنامه های کاربردی وب استفاده می‌شود و به عنوان یک چارچوب استاندارد سرور Node.js در نظر گرفته می‌شود.

3-  Django

جنگو یک چارچوب بک اند منبع باز پیشرو بر اساس زبان برنامه نویسی پایتون است. از الگوی کنترلر نمای مدل (MVC) پیروی می‌کند.

جنگو برای توسعه وب‌سایت‌های مبتنی بر پایگاه داده پیچیده و غنی از ویژگی‌ها مناسب است و یکی از ساده‌ترین چارچوب‌های بک‌اند است. جنگو به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های توسعه وب بک‌اند در نظر گرفته می‌شود.

4- Flask

Flask یک چارچوب میکرو وب مبتنی بر پایتون است که به کتابخانه‌ها و ابزار خاصی نیاز ندارد. این فریم‌ورک بک اند دارای اعتبار سنجی فرم، لایه انتزاعی پایگاه داده یا اجزایی نیست که به توابعی از منابع خارجی نیاز دارند. Flask از برنامه‌های افزودنی پشتیبانی می‌کند که می‌توانند ویژگی‌ها را به گونه‌ای اضافه کنند که به نظر می‌رسد در Flask پیاده‌سازی شده‌اند.

 

برخی ویژگی های فلسک

  • ارائه توابع اشکال زدا و سرورهای توسعه
  • مطابقت با WSGI
  • بک اند مبتنی بر یونیکد
  • سازگار با Google App Engine
  • استفاده از قالب های Jinja2
  • کمک به تست واحد یکپارچه
  • برنامه های افزودنی برای عملکرد بهتر
  • ایجاد کوکی های ایمن

 

نتیجه گیری

اطلاعات ارائه شده در بالا می‌تواند به شما کمک کند تا در بین 4 فریم ورک برتر موجود در حال حاضر انتخاب مناسبی داشته باشید. این مقاله در مورد فریمورک های Backend که بیشترین استفاده را دارند و شامل نام هایی مانند Django، Laravel، و غیره می‌باشد، صحبت شد..جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاورین نرم افزار مجرب وب رمز تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری کسب کنید و فریم ورک های برتر سمت سرور را برای ساخت پروژه نرم افزاری بعدی خود انتخاب کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]