من رفتم سربازی اگر محتوای منو دوست داشتید و بدردتون خورد از من حمایت مالی کنید

نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب

نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب
نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب

نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب

دامنه یا Domain نامی است که کاربر‌ها از طریق آن به سایت شما منتقل می‌شوند. این نام مانند عنوانی است که روی سر در مغازه و فروشگاه‌ها مشاهده می‌کنید، پس انتخاب کردن یک دامنه مناسب امر مهمی است. در این مقاله به نکاتی اشاره شده تا بتوانید یک دامنه مناسب را برای سایتتان انتخاب کنید.

 

قبل از مطالعه‌ی این مقاله پیشنهاد می‌کنیم مقالات زیر را مطالعه کنید:

 

نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب

  1. آسان بودن نوشتن نام دامنه‌: پیدا کردن نامی که تایپ آن راحت است یک امر ضروری است و از واژه‌هایی که می‌توان به صورت‌های مختلف آن‌ها را نوشت، پرهیز کنید. هم‌چنین سعی کنید که انتهای نام دامنه به حرف h ختم نشود، به این دلیل که کاربر نمی‌داند که باید در انتهای نام دامنه این حرف را قرار دهد یا ندهد.
  2. کوتاه بودن دامنه سایت‌: اگر نام دامنه پیچیده و طولانی است و کاربر‌ها موقع تایپ آن با مشکل مواجه خواهند شد، پس تا حد امکان دامنه خود را کوتاه و طوری که به راحتی قابل نوشتن است انتخاب کنید.
  3. استفاده کردن از کلمه های کلیدی در دامنه سایت‌: سعی کنید تا از کلمه‌های کلیدی که با فعالیت شما مرتبط است استفاده کنید، انتحاب کردن همچین دامنه‌ای چند مزیت را خواهد داشت:
    • به شما در برند سازی تجارت کمک خواهد کرد.
    • برای کاربر‌ها قابل درک است.
    • از نظر رتبه بندی سایت و هم‌چنین سئو هم به نفع سایت شما است.
  4. هدف گیری جغرافیایی‌: اگر شما خدماتی را ارائه می‌دهید که مختص یک ناحیه و یا شهر است، می‌توانید از نام آن در دامنه خودتان استفاده کنید.
  5. پرهیز از استفاده اعداد و خط تیره در نام دامنه‌: تا حد امکان از اعداد و خط تیره در نام دامنه سایتتان استفاده نکنید، به این دلیل که وقتی کاربرها نام سایت شما را می‌شنوند، نمی‌توانند بفهمند که شما در نام دامنه از اعداد استفاده کرده‌اید یا آن را به صورت حرفی نوشته‌اید. خط تیره هم می‌تواند مشکلاتی مشابه را ایجاد کند، هم‌چنین در بعضی مواقع استفاده کردن از خط تیره باعث شناسایی سایت شما به عنوان اسپم برای موتور جستجو می‌شود.
  6. به یاد ماندن دامنه سایت‌: پیشنهاد می‌شود از ادغام کردن چند کلمه کلیدی درباره فعالیتتان نام دامنه‌ای را انتخاب کنید تا به راحتی در ذهن بماند. هم‌چنین می‌توانید قبل از انتخاب کردن نام دامنه از آشنایان و دوستانتان درباره آن سوال و نظرات آن‌ها را بدانید.
  7. تحقیق درباره دامنه سایت قبل از انتخاب آن‌: اگر نامی برای دامنه سایتتان در نظر گرفته‌اید قبل از ثبت درباره آن تحقیق کنید که هیچ شرکتی این نام را در تحت انحصار خودش ندارد. حتی ممکن است که نام دامنه شما تشابه به یک سایت قدیمی‌تر داشته و احتمال دارد که کاربر‌های شما آن سایت را با سایت شما اشتباه بگیرند.
  8. استفاده کردن پسوند مناسبی در دامنه سایت‌: این پسوند‌ها کلمه‌های اختصاری هستند که در قسمت انتهای دامنه قرار می‌گیرند، به عنوان مثال: .net و .com‌، هم‌چنین هر کدام از این پسوند‌ها استفاده‌های خودشان را دارند. پسوند .com که مخفف شده کلمه company است، یکی از پسوند‌های محبوب در جهان است.
  9. ساخت و محافظت از برند‌: برای آنکه شما بتوانید از نام تجاری خود محافظت کنید باید همه شکل‌های مختلفی که دامنه می‌تواند نوشته شود را خریداری کنید و به این صورت رقیب‌های شما دیگر نمی‌توانند دامنه‌ای با نام شبیه دامنه شما ایجاد و مشتریان شما را به سمتشان هدایت کنند.
  10. تمدید دامنه‌: برای آخرین نکته این مقاله، زمان تمدید دامنه را فراموش نکنید، هر چند که شرکت‌ها معتبر از یک و یا دو ماه قبل از تمام شدن اشتراک، به شما اطلاع رسانی می‌کنند. اشتراک‌ها برای نام دامنه از یک تا ده ساله هستند و اگر برای شما مقدر است، اشتراک طولانی مدت از یک شرکت معتبر تهیه کنید.

برای خرید دامنه‌های خود همین حالا به این لینک مراجعه کنید. منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]